Guest šuplik Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Dobry den potrebuju poradit mam octavii 1.6 55kw vymenil sem kabely na svicky a motor mi jde najednou jako traktor ,jak a co mam skontrolovat aby sel tak jako před tim jak skontrolovat zapalovani moc dekuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Jaký jsi koupil kabely? Je možný, že jeden z nich vadný. Jestli máš ještě starý kabely, zkus vždycky místo jednoho kabelu vrátit starý kabel a zkus jak jde motor, takhle můžeš přijít na to, který kabel je přerušený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Nebo je možné že jsi některé prohodil, taky se mi to podařilo a měl jsem traktůrek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Tahle možnost mě taky napadla, ale nezmiňoval jsem ji, přece si to každej může pro jistotu lihovkou očíslovat... No tak nemůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 (upraveno) No, může, ale ta lenost...:D naštěstí mě to hned napadlo tak jsem si to ještě jednou prošel, kabely přehodil a zase to bylo ok :) Upraveno Květen 25, 2014 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 proházel jsi kabely na rozdělovači a tím pádem pořadí zapalování. zkontroluj a proházej správně. První válec je jakoby proti chladiči. Smysl otáčení je při pohledu na rozdělovač proti směru hodinových ručiček. A pořadí je: 1-3-4-2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest šuplik Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 uz to slape tak jako před tim dekuji ale stejne sem to i hodil do servisu když se mi ohreje ubec nejede a zere strasne no landa sonda je v cudu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.