Lukasek105 Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Nazdar kluci, chci se zeptat - v mém autě mám rádio SWING a plánuji ho vyměnit za COLUMBUS. Jaký je správný postup aby mi ho v případě krádeže zaplatila pojišťovna z moji havárky? Jsem pojištěny u české pojišťovny a v době kdy to fotili tak tam COLUMBUS nebyl. Doklad na COLUMBUS mít nebudu protože ho kupuji od známého který auto prodává. Předem děkuji za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Potrebujes kupnopredajnu zmluvu alebo fakturu s cenou. Pak potrebujes doklad o montazi do vozidla zo servisu a odfotene SKZ cislo radia :) tak to aspon chodi na SK :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 já jsem Columba koupil bez učtu, a nechal jsem si přepracovat smlouvu, a přímo tam nechal uvést že v autě je navigace Columbus... jsem u České pojištovny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukasek105 Odesláno Květen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 já jsem Columba koupil bez učtu, a nechal jsem si přepracovat smlouvu, a přímo tam nechal uvést že v autě je navigace Columbus... jsem u České pojištovny A ještě se zeptám zda Ti auto znovu nafotili nebo stačí zajit na pojišťovnu bez auta. Jsem taky u české pojišťovny a popřípadě chtěli nějaký doklad o montáži. Díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 pojistku mi sepisoval prodejce u škodovky (mají asi smlouvu s ČP), a nic nafotit nechtěl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukasek105 Odesláno Červen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 pojistku mi sepisoval prodejce u škodovky (mají asi smlouvu s ČP), a nic nafotit nechtěl :) Děkuji za radu - už mám taky vyřešeno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 A jak nechces rict... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukasek105 Odesláno Červen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 A jak nechces rict... Ahoj, zahrnul jsem to do smlouvy - takže v případě odcizení ( ne že bych to chtěl přivolávat ) tak mi to pojišťovna zaplati 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.