Pierre Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Hola! :) Rád bych představil dalšího exempláře v barvě Capuccino. Jednoho dne uzrál čas na výměnu starého vozítka za řekněme... mladší zánovní vůz a rozšířit řady majitelů Škody Octavia. Po zatržení 3 položek ve vyhledávači - automat - serviska - klimatizace, vypadl bohatý seznam vozů na výběr . . . . jediný vůz a to tento 2005 2.0 FSI, výbava Elegance + něco navíc zakoupeno s 71.000 km Tiptronic 6° snil jsem o světlém interiéru a to se mi shodou náhod splnilo má to spoustu elektronických serepatiček, co jsem ani nechtěl, ale nezlobím se :D rozepisovat to nebudu, když sem zkoušel ten prográmek na rozklíčování výbavy, tak sem skončil na druhém řádku kódů a raději sem to vzdal ;) Jak vidno z exteriéru je to exot, žádný podobný sem zatím neviděl. Plány do budoucna jsou zatím následující. Renovace okousaných disků Demontáž držáku mobilu Odhlučnění interiéru - což je asi největší problém, který mě trápí. Ve srovnání s mým starým vozem, který byl o 20 let starší je Octavia z hlediska vnitřního hluku katastrofa Takže tak B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 cau a vitej :) mas tam sport paket ;) Odhlucneni budu taky delat, zadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Ahoj a vítej Máš ji hezkou, doladil bych ten sport paket trošku (boční lišty v laku, či aspoň 16" kola) a bude to super :) Pak se pochlub i fotkou interiéru, dle fotky máš ale dešťový senzor, čímž budeš mít pravděpodobně i aut. světla a Maxi-DOT, což spolu s výbavou Elegance znamená docela bohatou výbavu :) Tak ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pierre Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Díky, díky, někdy to cvaknu i uvnitř. Teď je tam ten hnusnej držák telefonu, to musí pryč. :)Větší kola snad dám později, na tyhle bych přezul zimáky, originální kola ke sport paketu to už nemá, tyhle sem dokoupil extra. O těch lištách už přemýšlím. Ano, výbava je opravdu bohatá, nestěžuji si ;). Těší mě, že nemusím nic zásadního dodělávat, i když je to svým spůsobem zábava.Možná se ještě vrhnu na výměnu Audience a do technologické inovace handsfree, abych plně zprovoznil ovládání mobilu přes volant.Ale to už jsou jenom takové třešničky na dortu, bez kterých se klidně obejdu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 stary dobry znamy sportpaket, jestli je to 2005 tak barva neni capuchino ale bezova sahara a podle fotky by to tak odpovidalo. Stejne tak 2005 a 2.0TSI ? Neni to spis 2.0 FSI ? At slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 (upraveno) Moc řešíš detaily :) Sahara to bude 100% a 2.0TSI u OII nikdy nebylo - jen 2.0TFSI (RS), nebo 2.0FSI ;) Upraveno Červen 4, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pierre Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Má pravdu ten chlapec! :) Je to FSI sem to splet :) Sahara to je, teď jsem to překontroloval , no, ale mě se líbí capuccino, takže tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Kazdej tu resi nejakej detail a asi by mel vedet co ma za motor az tu bude cist nejaky temata kde je napsano ze tenhle a tenhle motor ma takovejhle problem a sem a sem je lepsi takovej olej. Ucasti na foru se predpoklada ze te to auto zajima a ne ze to je kus zeleza na denni pouzivani. Proc mu tedy nerict ze to co napsal zda se podivne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pierre Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 V techničáku má napsáno světlá béžová metalíza :D Mile mě překvapil ten Sport paket. O něm jsem vůbec nevěděl, že existuje. Už když jsem to před koupí prohlížel, tak se mi děsně líbila, že má úplně jiné nárazníky než standard. Dokonce o tom nebyla v inzerátu ani zmínka. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 je to nalepeny na tom seriovem proto jsou tam ty odskoky a spary, taky jsem ho mel na aute a stejna barva. Zrovna v tehle barve s tim sport paketem to bylo v katalogu OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pierre Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 jj, objevil sem nějaký článek na internetu z té doby. Myslím, že se jim to povedlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Vypadá pěkně, až budou i lišty v barvě, bude to ještě hezčí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.