Přejít na obsah

zvednuti octavie 2

Doporučené příspěvky

Pod hrany prahov to ani nedávaj lebo ich zničíš v predu dávam von tie plastové krytky hneď za zásterkou čo držia na dvoch skrutkách torx 25 a hever podkladám na kruh cca 10cm panelovej gumy ktorú dávam hneď za hranu prahu čiže bez problému, a zadok takisto guma podložená pod ukotvenie zad. nápravy na karosériu. Najlepšie je si kúpiť sadu zdvíhacích bodov len keby to nestálo toľko penez :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Pod hrany prahov to ani nedávaj lebo ich zničíš v predu dávam von tie plastové krytky hneď za zásterkou čo držia na dvoch skrutkách torx 25 a hever podkladám na kruh cca 10cm panelovej gumy ktorú dávam hneď za hranu prahu čiže bez problému, a zadok takisto guma podložená pod ukotvenie zad. nápravy na karosériu. Najlepšie je si kúpiť sadu zdvíhacích bodov len keby to nestálo toľko penez :wallbash:

Přesně tak, koukal sem na tu celou sadu , ale je to docela drahé.

Vzadu zhruba vím, kam ten zvedák umístit, jak jsou tam gumové tesnení a v předu to zkusím dohledat, hned za temi zasterkami. Děkuji za rady. Gumovou podlozku zhruba průmer 10cm a tloštku 3cm jsem si již objednal, tak snad vše pujde hladce už.

Odkaz ke komentáři

je otázkou, zda je to drahé; toť nechť si každý rozhodne sám.

Můj názor je ten, že je to investice do bezpečnosti i pohodlnosti zároveň - přece jen zvedáš auto na pevné bodu, který přesně zapadne do misky heveru a auto je pevně spojené se zemí. Další výhodou je to, že jedním pojízdným heverem jsi schopný zvednout celou půlku auta, aniž by se něco stalo.

Já investovaných peněz do této fičuroviny nelituji, protože kdo je připraven, nebývá překvapen.

Odkaz ke komentáři

a ta platová krytka vepředu je tam jen nacvaklá, já ji skoušel dát dolu, ani by se nemuseli odmontovávat ty torx šoubky, ale nejde mi to, drží to tam fest, mužu to odcvaknout troškou násilí nebo je to tam našroubované. Dekuju

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...