robert326 Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Potreboval by som radu. Mám octaviu 1.6 75kw 2005 chcem dať športový filter (šišku) a neviem pretože z airboxu k motoru sú nejaké vývody a tak chcem vedieť prípadne vidieť ak to niekto má že ako to spravil. za všetky rady Ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 K čemu ti to bude? Motor líp nepojede a navíc budeš muset tu šišku nějak odstínit od motoru, jinak ti bude sát teplný vzduch a nakonec ti to pojede ještě hůž než s klasickým filtrem!!! Za mě je to blbost dávat na tento motor sportovní filtr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
robert326 Odesláno Červen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 K čemu ti to bude? Motor líp nepojede a navíc budeš muset tu šišku nějak odstínit od motoru, jinak ti bude sát teplný vzduch a nakonec ti to pojede ještě hůž než s klasickým filtrem!!! Za mě je to blbost dávat na tento motor sportovní filtr... A keby som dal KN filter obdlžnik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Osobně se sportovníma filtrama zkušenost nemám, ale když dáš KN filtr do origo boxu, tak se ti podle mě změní jen zvuk motoru (bude možná o něco hlubší), ale výkon to určitě nepřidá žádnej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.