Napster Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Tak sem taky přidám tu mojí škodovku. Je to OII Combi, vybava Elegance,interier ve verzi sport. MR06 2.0TDI BKD. auto jsem si přitáhnul v lednu z Německa se 120tkm na budíků a v jednotkách servisováno u škoda servisu a při 117tkm po výměně rozvodů,oleje,fridexu,brzd. já jsem dělal jen olej a filtr v DSG . Jelikož byla odřená přední část,tak se rovnou udělal FL. a 1.března se postavila na české RZ.Potom někdo nedobrzdil a přišel na řadu zadní FL nárazník. znaku RS v masce si nešímejte. je to origo maska a na vraku kluci už jiný nemaj :D momentálně má najeto 140tkm a bez závady. výbava: 4x el okna el zrcátka maxidot tempomat FL climatronic el sedačky klimatizovaná příhrádka radio audience na 6CD a MP3 držák na brýle stříbrný FL dekory(nejspíš láknu na piano black) tunel light xenony s funkcí natáčení denní svícení zadní senzory originál tažné zařízení 17" origo Pegasus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 A já myslel, že tady někde téma máš..? Každopádně ji máš moc hezkou, tedy až na ten hrůzný znak na masce V exteriéru by to pro úplnost chtělo ještě FL zrcátka. V Interiéru máš to nejtěžší - Climatronic - hotovo, tak proč nedáš fl rádio a volant? Nebo to máš v plánu? Jinak ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Souhlasim se Sticklerem je moc hezka...ale chtelo by to jeste ty zrcadla a dovnitr alespon ten volant s radiem...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Červen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 přes mobil to nejde a dnes jsem výjmečně na PC :D znak RS jsem chtěl dát pryč,jenže je origo a bylo by to vidět kdybych ho sloupnul. navíc od pomahačů a chráničů mam nařízeno nechat ho tam,aby poznaly moje auto,když mam tahle blbou RZ,kterou si nemůžou zapamatovat. a moje oblíbený RZ jsou momentálně vybraný,takže čekam na jiný RZ a potom půjde znak dolu. FL zrátka jsou fajn,ale nedam za ně nesmysl,co za ně lidi chtěj. ale pokud najdu u kluků na vraku černý FL,tak je vyměním. nějak extra mě to netrápí. FL volant ve sportu je zbytečně drahý a z 95% mám přístup jen k MF a to bych musel dodělávat i MF. a FL kožený 4ramínko nový za 800kč tam dávat nebudu,když je interier ve sportu. Jinak o radiu jsem uvažoval. za poslední tři měsíce jsem měl na prodej 3columbuse,nebyl by tam špatný,ale neberu to jako nějakou prioritní záležitost. až nikdo nebude columbuse kupovat,tak tam nějakou skladovku dám :D ale pro letošek budou muset být folie na sklech. je to jak vytrína :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Pekna a ta prestavba rozhodne pomohla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Červen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Tahle vypadal muj EX passat. taky jsem si říkal,že ho nechám jak je a nebudu na něm nic upravovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Tie cierne folie v predu zavidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Červen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 když folie,tak jedině kompletně. jelikož řídim,tak potřebuju folie i vepředu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Ten passat je mi nějakej povědomej, nedával si náhodou někam na facebook video, jak ti nejde rozmlátit okno? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Červen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Je to taaaak no :D na youtube petrlimon vzdy me to pobavi to video :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Jo, to mě taky :D Padám ze židle, když na to koukám. :D Dej si link rovnou do podpisu, ať uděláš den víc lidem. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 njn černá, hrozná barva co :D :D co plánuješ dál, nebo je teda na prodej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Červen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Ja neplanoval nikdy nic. Ono to vzdy prislo nejak samo. Kdyz ji nekdo vezme, tak ji klidne prodam. Ale pred přesnější je pro me prodat Subaru Impreza STI 2012 221kw samej honimir vola :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 jasný, lepší nic moc neplánovat no tak at se prodej subaru zadaří a octa se udrží co nejdýl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Tak na STI par lidi volalo, ale spis se chtej projet a kdyz chci pred jizdou zalohu 1000kc, tak se divi. A to ho prodavam jako nejlevnejsi na trhu a za polovini porizovaci cenu :-/ Jinak OII je fajn hlavne DSG. Prodat ji nemusim, ale pred tydnem jsem s kamaradem pritahnul SII v nejvyssi vybave a vubec to neni spatny auto. Potrebuju hlavne velky a vybaveny auto k praci. A SII by nahradil i Superba 1.gen LaK 2008 bohuzel ikdyz je to auto s 60tkm tak je to posledni 1.sup co vyjel z linky v dubnu a nikdo ho neoceni, kdz 1.gen superba stohi par kc. Svet se zblaznil :-/ jinak dostala se mi nabidka na Themista z SII a na OII nevypadaj nejhur tak zase jsem na vazkach :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 Tak si v ČR tady chce každej všechno zadarmo :/. Hm supík . Themista nejsou špatný a aspon v 18kách? Vzal si je teda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.