Vinny Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Zdarec klubáci, Potřeboval bych radu od místních znalců. Mám OC 1 rok 2003 komfortku 3 gen. Po výměně baterky se mi objevil tento problém. Dálkou auto vpohodě zamknu i odemknu. Jakmile chci klíčem v zámku odemknout, tak odemknu vpohodě celé auto i když dýl přdržím klíč v zámku, tak se mi stáhnout všechny okna. Problém je když chci zamknout, tak se mi zamknou jenom dveře u řidiče nic víc ani okno u řidiče se nezatáhne nic. A vlastně ještě jeden problém se mi stal, také po vyndání baterky. Rádio po vyndání klíčku ze zapalování se vypne a už nejde zapnout, jakmile zamknu a odemknu dám klíč do zapalování do polohy I tak se radio zapne, ale nepamatuje si hodiny nic. Divný je, že předtím to šlo vpohodě dokonce i po vyndani klíče ze zapalování rádio hrálo pořád dál dokud jsem ho sám nevypnul. Šlo i před vyndáním samo zapnout bez pomoci klíče. Nestalo se to už někomu? Nemohu nikde najít řešení ani na jeden problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.