Přejít na obsah

Octa 96kw... brát či ne ?


Doporučené příspěvky

96kW PD je dobrej motor, jen proti klasickým 66kW a 81kW rotačkám trošku víc žere.. Tohle je výbava Rider, pokud se dobře dívám, jen si nejsem jistej, jestli by neměla mít i multifunkční volant.. 270tkm je nic, pokud se o to auto starali dobře.. Důležité je, vzít si s sebou mechanika a diagnostiku ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem ji byl včera obhlédnout a vypadá to, že je bouraná, dveře u řidiče mají úplně jiný lesk v porovnání s celým vozidlem a dozvěděl jsem se, že je dovezena z německa. Nejspíš od toho dávám ruce pryč.

Taťkův kámoš mi nabídl Octavii I. rv. 2000, 210k najeto, rotačka 66kw, stojí mu už 2 roky na zahradě v garáži a chce ji prodat za celkem směšnou cenu, tak ji nejspíše vemu, jako první auto to bude ideální. Sice to není žádná krasavice, ale na začátek mi to bude určitě stačit.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...