pavouk777 Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Ahoj kamarádi. Rad bych se zeptal jak poznam v autě alarm META? Pred měsícem jsem koupil Škoda Octavia II třetí generace 1.8 TSI výbava Elegance. V prostoru na odkladani brýlí v horní části interieru jsou 3 mřížky kde je vidět černá koskatá latka a netuším jestli tam jsou čidla. V Bčkovém sloupku nemám tlačítko se symbolem autíčka s alarmem. Problem spočívá v tom, když prijdu k autu a pri dnešních vedrech otevřu auto a stahnu okna D.O. a neotevřu dveře tak se auto po 20s zamkne a měli by se zavřít okna. Ty okna se zavírají nahodile? Ale prisel jsem na to že když vezmu klíče a strčím je do zámku dveří a zavřu i s tím že zajedou okna a udelam to naopak že auto otevřu a stáhnu okna . Tak pak se auto zamkne a zajedou okna ale nesmím otevřít dveře. Muže mi nekdo vysvětlit funkci automatického zavirani oken viz zamek ve dverich u řidiče jeho funkci. A připadne jestli tato verve automobilu má META alarm ( spojitost se zavíráním oken při zamčení vozidla) a kde bych nasel nějaké vodítko jetli je dodělavaný meta alarm a kde bych našel ŘJ META a připadne sirenu alarmu nebo ultrazvukové čidlo. A na závěr jetli se da poznat podle VINu co melo auto ve výbavě když sjelo z linky. Děkuji všem ra rady. Pavel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 ad 1) neexistuje Octavia II třetí generace; ale to je jen tak na okraj a mimo mísu ;) ad 2) ten plast u stropní lampičky je jen krytka, která se dá zaměnit za schránku na brýle ;) (viz foto z mého auta) ad 3a) odemkneš-li auto dálkovým ovladačem a neotevřeš dveře, po chvíli si opět samovolně zamkne. Je to ochrana proti nechtěnému odemknutí když máš např. klíče s dálkovým ovládáním v kapse. Okna zůstávají otevřená; zavřeš je delším podržením tlačítka "Uzamknout" na dálkovém ovladači. ad 3b) odemkneš-li však auto klíčem v zámku a podržíš jej otočený, sjedou okýnka až dolů (povolením klíče se zastaví). Opačný postup je pak při zamknutí vozu. Ale bod 3 je popsán i v manuálu auta ;) ad 4) z VINka se dá vyčíst vše např. v autorizáku. Ale existuje i web od zdejšího člena 160R, kde si výrobní číslo můžeš částečně proklepnout i sám (http://igorweb.org/vindec/default.aspx). Ještě existuje stránka, kam zadáš výbavové PR-čísla např. z nalepeného štítku v servisce či v kufru a můžeš si tak dekódovat kompletní výbavu svého vozu - http://igorweb.org/equidec/ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavouk777 Odesláno Červen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Děkuji za rychlou odpověď. Jsem o neco chytřejší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xHackerM Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Ahoj, pořídil jsem si Octavii II '12 a je v tom dodělávaná META. Nemám žádný další dálkový ovládání, než originál vystřelovák. Vlevo dole za předním oknem je takový malý puk (velikost desetikoruny) a na tom dioda. Nepodařilo se mi najít info o tom, co ten alarm je vlastně zač, co všechno hlídá a jaké další možnosti má (pokud vůbec). Poradil byste někdo? Nemáte někdo třeba manuál či tak něco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 13, 2016 Sdílet Odesláno Září 13, 2016 Ak je to meta, tak v motorovom priestore pozri kde je sirena (niekde v blizkosti baterky), na nej pozri ake oznacenie ma a najdes si na nete co ten typ mety robi alebo vie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xHackerM Odesláno Září 13, 2016 Sdílet Odesláno Září 13, 2016 Diky za radu. Podivam se na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xHackerM Odesláno Září 13, 2016 Sdílet Odesláno Září 13, 2016 Hele nic jsem nenasel... Zitra jde auto na prohlidku zdarma do Skodovky tak se zeptam co tam jejich kolegove vlastne dali... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.