Kubarum Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Dnes jsem se rozhodl že vám ukážu moji Octavii,ikdyž není čím se zatím chlubit,protože jsem student a jsem omezený financemi.Auto jsem koupil před 3 měsíci od staršího pána žádný dovoz. Je to moje první auto,tak doufám že se naněm něco naučím. Rok výroby : 10/2001 Motor: 1.9 Tdi 66kw AHL Najeto: 223 xxx km Výbava: Elegance,všichni určitě znáte,nemusím to tady vypisova Tady zatím foto,po zatmavení oken a přední masky. Potom následovalo,polepení Bsloubků,myslím že to vypadá mnohem líp,když mám zatmavený ty okna. Před 14 dny,jsem se rozhodl a risknul si udělal výřez pro koncovku.Jen,musím vymyslet,jak spravit ten zrezlej díl co drží ten výfuk :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Červen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 taková malá blbost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Takže tě vítám mezi nás blázny... Octa vypadá na pěknej zachovalej kousek a ještě se super motorem, takže přeju mnoho kilásků bez potíží. Jinak máš pěknou koncovku a dobře udělanej výřez. Co je to za koncovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Červen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Takže tě vítám mezi nás blázny... Octa vypadá na pěknej zachovalej kousek a ještě se super motorem, takže přeju mnoho kilásků bez potíží. Jinak máš pěknou koncovku a dobře udělanej výřez. Co je to za koncovku? Dík moc,docela se to povedlo,nato že jsem přímočarku držel poprvé v ruce,jsem si říkal kdyžtak hodím difuzor,když se to nepovede je to koncovka na roomstra měli slevu ve škodovce za 499,tak nekup to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Jjo, povedlo se ti to. Jinak jsem tušil, že to bude koncovka z Rumíka, už jsem na ně taky koukal na webovkách Škodovky. Já asi vezmu tu s dlouhýma trubkama na Fabii II Combi, kdyžtak zkrátím. Podle čeho jsi dělal výřez? Šablona? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Červen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Jjo, povedlo se ti to. Jinak jsem tušil, že to bude koncovka z Rumíka, už jsem na ně taky koukal na webovkách Škodovky. Já asi vezmu tu s dlouhýma trubkama na Fabii II Combi, kdyžtak zkrátím. Podle čeho jsi dělal výřez? Šablona? Jo,dávají k tomu aji šablonu a plast na ten výřez,ale nedával jsem ho tam,protože asi časem přijde difuzor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Vidim , ze koncovka z Roomstera leti taky ji mam uz tyden doma Zatim na zkousku zitra se bude svarovat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Vítej zde na fóru mezi nadšence, Octávka vypadá zachovale, máš solidní výbavu a jeden z nejlepších motorů který se kdy vyráběl ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 taky tě zde vítám pěkně ji ladíš. kombinace bílé a černé barvy je super. ta koncovka výfuku se ti povedla,taky přemýšlím o nějaké pěkné koncovce.jen tak dál a přeji spoustu km bez poruch a nehod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Červen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Vidim , ze koncovka z Roomstera leti taky ji mam uz tyden doma Zatim na zkousku zitra se bude svarovat :-) a budeš ji zasazovat do nárazníku nebo ji necháš takhle,jak je na fotce ? Já jsem ji měl na poprvé pod nárazníkem a vypadalo divně,jako kdyby to tam nepasovalo. Odkať jsi? vidím béčko na spz,já jsem z Brna,mohli by jsme si někdy dát sraz a pokecat taky tě zde vítám pěkně ji ladíš. kombinace bílé a černé barvy je super. ta koncovka výfuku se ti povedla,taky přemýšlím o nějaké pěkné koncovce.jen tak dál a přeji spoustu km bez poruch a nehod. Dík moc,nápady mám,ještě mít nato finance :( Tedka šetřím na kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 ahoj, octa vypadá parádně a ta bílá s tím černým, moc pěkný. Jenom jedna taková maličkost, nevím jestli se mi to nezdá ale u těch sloupků by ta černá nálepka chtěla "prdnout" i dovnitř, aby neprosvítala tou škulinkou ta bílá. Fakt moc pěkný jinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 moc pěkné vozítko, souhlasím s Erinem, černou polepit i sloupek zevnitř :) bílá je na jedničce stejně nejhezčí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Ja to řikam pořad bila je superrrr. :D kdyz sme u toho taly sem Bčkovej s bilou takže se pro sraz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Červen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Děkuji všem :) ta folie už tam je,ta fotka je vyfocená dřív,než jsem si toho všimnul a dolepil ji tam chtěl jsem bílou nebo černou,nakonec byla tahle bílá,tak jsem ji vzal ;) dneska jsem zkoušel přes počítač malou úpravu a myslím si že to vypadá líp bez znaku,co si myslíte vy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Dat tam novy znak to bych ja udelal ..podklad je cerny a myslim , ze by ti krasne vyniklo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 souhlas s Fannym, bez toho znaku je to takové prázdné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 znakavyhod ,ja nemam ani v zadu ani v predu ani napis octavia nic german style 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Jojo prazdne presne tak, stejne tak ten zadni znak a dal bych jeste Rs kourovy bocni blinkr :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 fanny47 ale na temto ta maska je fakt hnus ten chrom je des radši bez chromu ked už to chceš kombinovat čena stribrna a chrom to už je kolotočarina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Byla predelana na Facelift tudiz neni hotova a musi jit nalakovat maska + naraznik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Červen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 nový znaky mám,jen mám moc práce a zatím jsem nestihl pořádne vyfotit,ale natěch fotkách s výfukem jde vidět,že už tam je,aspoň vzadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Červen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Dneska jsem si udělal menší radost a objednal kouřový boční blinkry a žárovky diadem do blinkrů,zatím jenom z číny za 160kč/4kusy nechce se mi dávat 299 za pár.Pak dám foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Malá radost-taky radost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Koukam ze budes davat bocni kourovy blinkr z RS to je dobre :-) Pak mi napis skrz ten sraz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Červen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Ozvu neboj,jak budu vědět jak mi to vychází časově ;),mám menší dotaz ohledně těch bočních blinkrů jde to dobře vycvaknout z venku,nebo mám pod podběhem to vycvaknout ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 zvenku hrozí že poškodíš lak, nejlepší máš vytočit kola na max, povolit 4 torxy co jsou nejblíž blinkru, odehnout podběh ven, prostrčit ruku a oddělat to, práce na 10 minut i s umytím ruk od špíny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Červen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 dobře díky,zítra to má dojít tak hnedka zkusím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 To jsem zvedav jak to bude vypadat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Červen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Dneska došel balíček,tak jsem vyměnil žárovky v blinkrech za diadem a chtěl bych se zeptat,jestli stím měl někdo problém na STK?,že to nesvítí typicky oranžově,ale jako červánky :D zítra hodím foto,momentálně nemám usebe foták :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 a co jsi koupil za diademky? já mám osram, mají atest, takže na STK bez připomínek, ale myslím, že by problém být neměl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.