Kubarum Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 zelenou jsem viděl na dvojkové a vypadá to super jinak ty čísla jdou vidět líp,jen blbě vyfocený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 zelenou mám všude tak proto :) ale s tou modrou je to taky super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 já chystám dát všude bílou právě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 :) a co ten blinkr jak jsem ti výše radil, zkoušel si to doladit tím světlem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 zkoušel, trošku se to spravilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Ahoj Kubo, vypadá to dost dobře a jsem rád, že jsi s mou prací spokojenej ;) , ještě zbytek podsvícení předělat do bílé a bude to super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 to podsviceni je paradni co všechno to obnaši? (jak budiky tak kliky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 HANZL:Budíky obnáší přepájet diody a kliky to bylo složitější,ale je to napojený na osvětlení tláčítka pro stahování oken.Kdyžtak napiš Konnymu,určitě ti rád poradí Konny: Budu muset nějak dodělat ten zbytek,jen víš že já a elektrikařina nejsem vůbec kamarádi :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Normálně bych ti ten zbytek asi i přepájel, ale jelikož jsem změnu podsvícení nikdy nedělal, tak se u tebe bez patřičné praxe do toho pouštět nebudu :( . Koho můžu doporučit, tak zdejší člen Bajlo (z Vyškova) si měnil komplet podsvícení, takže má v tomto už i praxi a třeba by jste se dokázali i domluvit... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 zkusim mu napsat :) dik za tip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 on by se určitě našel někdo aji z Brna na to podsvícení,jen jsem se nedíval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 tak ono Brno/Vyškov je co by kamenem dohodil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Jo to je 20 min cesty,ale zatím na to nějak nepěchám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Únor 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Tak dneska '' milé '' překvapení.Jdu do Lídlu vracím se k autu a chybí mi nový přední znak,tak jsem si řekl že mi možná odpadl,ale zjistím že mi chybí aji zadní.Kdyby ty kurvy aspoň kvůli tomu nepoškrabali lak okolo toho,takhle tam mám rýhy jako kdyby to odlouply nožem a na přední masce mám rozřízlou folii všude okolo původního znaku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 čuráci lidi no, pojebané česko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Jsou to zmrdi, sekat ruce je málo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Únor 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Asi tam nalepím ty starý,nemám chuť kupovat nový za dalších 500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Ale ty nový znaky vypadají o hodně líp než ty starý ;) . Vím že je to dost peněz za 2 znaky a nebo na ty starý znaky nalepit plastycký nálepky nových znaků ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 vždyť Davcatuma prodává za 80kč kus ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Tak to naštve :_( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 pardon moje chyba, neviděl jsem jedničku :D nebo kup celou sadu i s pokličkama za 560,- to je super cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Únor 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 to jo,ale mám plecháče,tak jsou mi pokličky zbytečný ještě uvidím co a jak.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 11, 2015 Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 Tak to je síla...tohle se kradlo v 90. letech, ale že i dneska jsou lidi schopný ukrást něco, co stojí relativně málo...to je síla. Velká škoda těch škrábanců, to je víc škody než za ty znaky . Fakt sekat pazoury jako ve středověku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Únor 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 přesně tak,kdyby aspoň si dali záležet a nepoškrabali ten lak,takhle ho poškrabali a navíc jeden ulomili a zbytek mi zůstal na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Únor 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Dneska jsem šel kolem zlevněnky a za výlohou měli nový znak,tak jsem ho hnedka koupil,bohužel měli jen jeden za parádní cenu 49 kč .........bohužel jsem nevěděl jestli to není ten větší,protože jsem mě auto doma,ale za ty prachy jsem to risknul a až doma zjistil že to je ten větší,ale na kufru to nevadí mi přijde,takže spokojenost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Únor 12, 2015 Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Má stejný problém,přední chybí celý a zadní ležel na zemi,ale jenom ten vrchní díl,to už se lapkovi nehodilo,tak ho pustil na zem.Až koupím nové,tak zase přijde další lapka.Pro takové hovada si ale nikdo z nás auto nekupuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Březen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 Tak včera jsem nedobrzdil auto ,který šláplo na brzdy až nechal černou čmouhu na silnici a já to už nestihl a napral jsem to do něj,naštěstí to nebyla už moc velká rychlost. Naštěstí to odnesla jen přední maska a narázník se poškrábal,praskly mě uchýty světla,takže budu muset koupit celý světlo nový,což mi moc nevadí protože jsem to měl stejně v plánu a blinkr je KO,což mě štve nejvíc,protože už se těžko schání :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 7, 2015 Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 Jeej, to nastve..ale hlavne ze to neni nic vaznejsiho, za chvilku ji das do pucu a bude zase krasna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Březen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 masku seženu na vrakáču a světlo stojí kolem 1200 z dovozu,takže to nebude tak hrozný snad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Březen 7, 2015 Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 Světla kup origo,měl sem číny a mlžily se neskutečným způsobem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.