hutch Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Ahoj všem! Chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo v nynějších zimních teplotách,problémy s odemykáním Constructu? Zamknout jde v pohodě, ale když ho odemknu, tak mi nejde nic zařadit, jako by tam byla stale zpátečka a já se dostanu max. do polohy jakéhosi imaginárního neutrálu, ze kterého se ale už nedostanu na žádný rychlostní stupeň....nakonec sem zjistil, že když pak zkusim znovu zamknout zabezpečení, tak při lehkém pootočení klíčem řadicí páka vyzkočí a já můžu řadit. Nechal sem si ho tam dát asi dva měsíce zpátky a až teďka to začalo zlobit, tak nevim. má s tím někdo zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 ahoj dnes sem měl stejný problém ale co bych chtěl při -17stupních nahřál jsem klíč a šlo to bez problémů :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 mne tohle samy dela Defend Lock uz ho radsi ani nepouzivam, 2x se mi stalo, ze jsem skoro neodradil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Když jsem byl včera ve škodovce, náhodou jsem zaslechl rozhovor o tom, že některé constructy mají při těchto teplotách problém. Můj OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hutch Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 No je pravda,že teďka,jak se trochu oteplilo,tak už to zase nezlobí. A neříkali tam,že je to třeba ne zrovna moc dobře namontovaný, když to dělají jen některý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Jj, klepu na stůl, můj to nedělá, montáž v dílnách škodovky v Bouli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Jedna věc asi může být ohledeně řazení - seřízení kulisy a zámku kdy nízké teploty a smrštění materiálu ubere na nějakých vůlích a nejde řadit.. to je asi to co většina z vás popisuje... Mě po 14 dnech odešla vložka... klíčem nešlo otočit-odemknout... lomcoval jsem s tím 15 minut... (současný pohyb pákou bez účinku...) Pak jsem to celý den raději nezamykal... Doma jsem odvážně zkusil druhý klíč a opět 10 min pokusů... Už jsem to raději nedráždil a dojel přímo do konstruktu... za 20min vyměnili vložku... problém stavítek. Prý ještě že jsem neudělal třetí pokus... jejich technik na dílně ano a skončil.... Takže pokud vám ani nepůjde otočit klíčem... radši moc pokusů nedělejte... To ostatní je asi montáží a seřízením... pochybuji že by škodovka schválila do origo příslušenství zámek co při - 20 nejde odemknout a plynule řadit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hutch Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Tjn, já ho mám montovanej asi před měsícem, možná dvěma, tak tam s tím musim zajet, dokud je to čerství a v záruce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.