Hanzl Odesláno Březen 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2017 ventilky jsem menil, protoze dva uchazely, a jeden se skoro nedal dofoukat, taky redukce k nim byla nejaka atypicka a sla mi nafoukat jen na OMV stojanech.. a taky nejaka "uprava" z dneska aka protrzena bocnice na 3 dny stare gume :/ vitejte zpet zimaky... zitra po funovi teda smer pneuservis at vim na cem se vracim do Brna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 19, 2017 Sdílet Odesláno Březen 19, 2017 cos dělal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2017 to je na tom vlastne to nejlepsi... jel 30kou po sidlisti a vymetl diru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 to musely být nějaké mrdky gumy, mrkni se na DOT jestli ti nedali nějakou skladovou kurvu starou...a měl sis koupit Atlasy jak jsem ti říkal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Tak jestli se neumíš ve tricitce vyhnout díře, tak ti to patří [emoji1][emoji1] joke...je to nemilé [emoji53] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Jeste nejak polad ty repraky v platu a kabelaz co k nim tahas, takhle to vypada jako sity horkou jehlou a bude to super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 nez jsem nazul pneu na alu,tak jsem radsi koupil novy skryty ventilky,protoze ty puvodni uz meli gumicky za sebou,abych se vyhnul temhle pataliim.ja osobne bych v prvni rade poslal do sveta ty MAM kola,koupil normalni pne a ne cinu a mel bych pak vetsi jistotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 jo Hanys vole, zahoď ty kola a kup si jiné gumy než čínu co vyrábí Hankook :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Jebej číny. Se na tom ve 30 vysekáš jak teď. [emoji2] Dojeď zimáky co máš a příště kup dunlopy. Košin zas neví co říká. [emoji2] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Janiicka_ Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Jako hele v zivote bych na auto neobula cinsky gumy ?? styd se ! ? Kdyz chces opicku musis mit na banany ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Vy jste se tu zas rozjeli [emoji1] nekteri uz vysledek z brzdy vite, zbytek se dozvi az budu na pc [emoji4] a ke gumam se vyjadrovat nebudu, tak samo jako k posilani kol do sveta Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 tak, dnes jsem konecne absolvoval navstevu u TDIFuna, a musim rict ze jeho povest ho nepredchazi zbytecne :) paradni pristup, profesionalita a paradne odvedena prace, diky Trysek Sprint 764 a turba 1749VA se mu povedlo naladit 152PS a 346NM, vysledek se kterym jsem spokojen. Auto se najednou chova uplne jinak, ztichlo a je kultivovanejsi oproti predchozimu chipu kde bylo jen zvednuto na davce nafty. A hlavne kolem 2100 otacek vystreli jako raketa! :D Co se tyce spotreby.. zatim nemuzu soudit pac mam nutkani porad davat nohu na zem :). Jinak pneu bylo podelne potrzene a bocnice off, takze koupena dalsi pneu ktera uz snad vydrzi dele :). A nez bude zima tak uz ty kola dolu proste nepujdou! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HunGry Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Wow.. už se těším až tě někde potkám [emoji2] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 S kolama a vzhledem to mas 100 lidi, 100 chuti, kazdopadne paradni zmena, 150 kobylek na ty kilogamy auta vyborny, tak at slouzi a jen lejes naftu a olej! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 diky :) tuhle vyplatu uz jsem zredukoval dostatecne, dale se zkusim poohlidnout po 312mm brzdach a pak nejaky ten stage 2 :) jak rikas, s kolama jsem spokojeny, jsou sice dost omlacene ale rovne, nehazou a dobre drzi, mozna je pres zimu zrenovuju at vypadaji lip, ale precejen mam vetsi radost z te motorove casti a vzhled je pro me az na druhem miste :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 No, jestli planujes stage 2, tak uz si nadimenzuj brzdy rovnou na ni, at to nedelas na 2x ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 tak ja myslim ze ty 312mm by do nejakych 200koniku mohly stacit :) jinak v Bilovcu pri rezani podbehu za coolerem byli kluci nasrani ze je zdrzuju od posilovny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Jinak tys prorazil o diru a ja prakticky uplne novou gumu pichnul, auto nechal stat, uslo to az na rafek, prijdu, sednu do auta s upustenou gumou, nevsimnul jsem si, kdyz jsem sedal do auta, ujedu metr maximalne, zaznamenam to, vymenil za rezervni, necham zalepit, stejne to uchazi, tak necham prekontrolovat a mechanik, co zalepoval, tak mi rekl, ze jsem si na tom metru poskodil nenavratne novou gumu o litak, ze to proste bude porad uchazet, dela mi to asi 0.1 baru za den... takze to si nevyberes, ale vytocilo me to do ruda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 no, ja mel tu diru podelne takze bocnice delala bubliny kdyby to zkusili zalepit, tak 1700 z okna, co uz... lepsi praskla guma nez praskla guma :beer: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 jako nejede mu to špatně no :D trošku ty háže mlhu když tomu dá podlahu, ale to bude asi tím holým výfukem :) výřez na IC na prasáka, ale funkční, aspoň se to rychleji chladí, gumu jebat, lepší jak prasknout disk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2017 dnes jen maly kosmeticky upgrade :) kozena rucka prijde snad zitra za svetla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 21, 2017 Sdílet Odesláno Březen 21, 2017 dobre ty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 22, 2017 Sdílet Odesláno Březen 22, 2017 Parádní průběh krouťáku a pěkný výkon ! :palec: Těším se na stage II ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2017 diky :) jojo ja se tesim taky, ale nevim co na to penezenka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 23, 2017 Sdílet Odesláno Březen 23, 2017 Hlavně si musíš teď ještě opravit "plovoucí" loketku ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2017 (upraveno) Dnesni vylet do usti uspesny [emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno Březen 23, 2017 uživatelem Hanzl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 24, 2017 Sdílet Odesláno Březen 24, 2017 teď nakup 5 metrů koženky a potáhni strop a tapce ať to nějak vypadá :D ale zice dobré jak cyp ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2017 sem mel po ceste dom ritku jak v bavlnce :) dobre se v tom sedi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2017 zicny ON! kdyby nekdo chtel, mam na prodej svoje stare vyhrivane elegancy za litr v peknem stavu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.