raym0n Odesláno Duben 18, 2016 Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Pekne si hrajes! Nejake subjektivni zmeny, co se tyce vykonu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Duben 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Diky :) no, rekl bych ze to de lip za plynem, nic extremniho ale je to takove lepsi :) otazka jestli za to muze kat nebo hadicky Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Duben 18, 2016 Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Bez katu se jede lip :D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Duben 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Jedu pro razitko Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 18, 2016 Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Zmena mista tvoji kare proste svedci ;) Zvazoval jsi misto vykuchani katu navareni trubky? Myslis, ze budes mit nejaky nalez na STK/EM? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Duben 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 (upraveno) Nezvazoval, takhle to na stk nepoznaj, dokud v tom nezacnou stourat tak na oko :) zmena mista svedci, a to za mesic budu na jinem miste :D Sent from my iPhone using Tapatalk Jinak stk/em az za 23 mesicu takze sem zatim klidny, prinejhorsim vymenim na stk vyfuk s oktou od mati :D Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno Duben 18, 2016 uživatelem Hanzl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 18, 2016 Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Ja jsem si prave rikal, jestli nemas tu moznost vymenu celyho 1:1, takze idealka. Tak uz jen ARL turbo, pp764 vstriky poradnou spojku, 312mm brzdy z RSa a keramicky desticky (ne kvuli ucinku, ale at se ti nespini novy hlinikace ;) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Duben 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Tak dneska to nevyslo, kola sou zevnitr zesrane takze technik mi to nedal, ale at to ocistim a dojdu zitra - do tl nic nepsal ani sem nic neplatil :) A fakt nekecal, precist nic neslo, o vikendu si strihnu peci a kola vylestim :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Duben 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 A mam hotovo :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 19, 2016 Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 Do VTP ti napisou i cenu poplatku? :D to je konec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Duben 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 Sranda no :D hlavni je ze zapsali jen rozmer a ne znacku, takze muzu i menit :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 19, 2016 Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 gratulace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 rytmus, co mas dneska nove? topanky za tristotisic eury... ale vazne :D dneska se toho seslo vic :) rano udelany folie vzadu, 5% propustnost, hned to vypada zas o kousek lepe :P udelano dvojte obrysove sviceni (diky Robinovi za perfektni a rychlou praci :) ) nahozeny LEDky do interieru a parkovacek (diky Kentaurovi za dodani) a taky paradni Ostravsky sraz, ucast prekvapila :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robin103 Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Máš to luxus kámo! Nemáš zač za světla, je třeba se odlišit od série :) Opět ses posunul mílovým krokem vpřed :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 (upraveno) tak z LED parkovacek jsem se dlouho neradoval :D jelikoz Kentauri prodavaj pochybny shit tak sly do kopru hned po prvnim dnu :D sufitky zatim drzi :) tak jsem na stranu stropniho svetla dal oranzove zarovky co se davaj do bocnich blinkru, zatim se mi to celkem libi :) a taky jsem zjistil co byly vcera ty 3 podivne zvuky po ceste na dalnici nalozenym autem :D Upraveno Květen 2, 2016 uživatelem Hanzl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 tvoje auto prostě nezvládá tak luxusní bílé světlo :D :D ale US svícení je taky dobré v tom stropě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 dik :D sem hrabnul do loketky po tech puvodnich zloutenkach a videl sem tam zapadle tyhle :D no tez se mi to libi :) fotku to jak pojedu na nocni jak to vypada za tmy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 aspoň už nejsi tolik žloutenkář :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2016 Nahozeny bile ledky do dveri a zase i parkovacek, prava zas problikava, bude treba poohybat kontakty, a nejaky ten meet :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2016 tak nejak jsem se pokusil oprasit Sony Vegas, no vznikly nam z toho s bandou dve videjka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Květen 12, 2016 Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 moc pěkne videjka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robin103 Odesláno Květen 12, 2016 Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 hej kámo, mě se to video líbí čím dál tím víc a ty naše kola za jízdy jsou úplně TOP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 12, 2016 Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 jooo Hanys jinačí pán s těma videjkama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 13, 2016 Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 Pěkné videa , ale s tím předjížděním na plné čáře se nemažete B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 diky :) sem rad ze se videa libi :) dneska dosly dve malickosti, prvni byl tunel s drzakem na piti, u ktereho sem se dve hodiny naku*rvoval protoze mi nesel nasadit bocni kryt loketky, takze jsem se nakonec rozhodl ze to za ten boj nestoji a prohodil jsem jen drzak, a svete div se, funguje to :D dalsi vec je couvaci kamerka, ke ktere jeste musim poridit displej :) a neco malo na zasmani :D ( po dvou hodinach kdy to delalo furt to same, tak se omlouvam za slovnik) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 moc fajné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Diky :) konecne budu mit kam dat rozumne piti Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 byl to boj :D ale povedlo se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 dneska jsem si udelal mensi projizdku kolem Brna, vzniklo i par fotek co se daly pouzit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.