Přejít na obsah

Hanzlovo TDíčko

Doporučené příspěvky

ventilky jsem menil, protoze dva uchazely, a jeden se skoro nedal dofoukat, taky redukce k nim byla nejaka atypicka a sla mi nafoukat jen na OMV stojanech..

a taky nejaka "uprava" z dneska aka protrzena bocnice na 3 dny stare gume :/ vitejte zpet zimaky... zitra po funovi teda smer pneuservis at vim na cem se vracim do Brna

post-38660-0-62614600-1489958835_thumb.jpg

post-38660-0-64522300-1489958861_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak, dnes jsem konecne absolvoval navstevu u TDIFuna, a musim rict ze jeho povest ho nepredchazi zbytecne :) paradni pristup, profesionalita a paradne odvedena prace, diky Trysek Sprint 764 a turba 1749VA se mu povedlo naladit 152PS a 346NM, vysledek se kterym jsem spokojen. Auto se najednou chova uplne jinak, ztichlo a je kultivovanejsi oproti predchozimu chipu kde bylo jen zvednuto na davce nafty. A hlavne kolem 2100 otacek vystreli jako raketa! :D Co se tyce spotreby.. zatim nemuzu soudit pac mam nutkani porad davat nohu na zem :). Jinak pneu bylo podelne potrzene a bocnice off, takze koupena dalsi pneu ktera uz snad vydrzi dele :). A nez bude zima tak uz ty kola dolu proste nepujdou! :D

post-38660-0-72465100-1490028484_thumb.jpg

post-38660-0-37926500-1490028506_thumb.jpg

post-38660-0-93594900-1490028536_thumb.jpg

post-38660-0-83408100-1490028556_thumb.jpg

post-38660-0-45446200-1490028590_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

diky :) tuhle vyplatu uz jsem zredukoval dostatecne, dale se zkusim poohlidnout po 312mm brzdach a pak nejaky ten stage 2 :) jak rikas, s kolama jsem spokojeny, jsou sice dost omlacene ale rovne, nehazou a dobre drzi, mozna je pres zimu zrenovuju at vypadaji lip, ale precejen mam vetsi radost z te motorove casti a vzhled je pro me az na druhem miste :)

Odkaz ke komentáři

Jinak tys prorazil o diru a ja prakticky uplne novou gumu pichnul, auto nechal stat, uslo to az na rafek, prijdu, sednu do auta s upustenou gumou, nevsimnul jsem si, kdyz jsem sedal do auta, ujedu metr maximalne, zaznamenam to, vymenil za rezervni, necham zalepit, stejne to uchazi, tak necham prekontrolovat a mechanik, co zalepoval, tak mi rekl, ze jsem si na tom metru poskodil nenavratne novou gumu o litak, ze to proste bude porad uchazet, dela mi to asi 0.1 baru za den... takze to si nevyberes, ale vytocilo me to do ruda...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...