Hanzl Odesláno Listopad 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 nene :) pridam druhou :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 2, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 erekční kroužek ultra slim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 presne tak, zapomel sis ho u me v aute kdyz ses byl divat na tu oktu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 2, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 jsem si říkal kde mi vypadl :D to víš, jak jsem tě viděl, tak veškerá erekce opadla :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 nechci si to tady zasirat, jinak bych ti dal poradny demidz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 2, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 tak jasné :D hlavně ať se ti zdaří i zbytek, nahaž pak fotky ať mám tež v práci na co čumět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 jasne, hrat si na lakyru me bavi, jen aby se to nesloupalo jak nejaka nemoc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Cus, ty parkovaky si dej do laku i z bezpecnostnich duvodu, stava se, ze rady casem naprasknou (zvlast origo) a jeden pak pri zvyseny vlhkosti odejde a v ramci hesla simply clever ti pak prestanou fungovat vsechny! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 To jsou nejlevnejsi sencory co meli, tak uvodime :D kazdopadne fungujou dobre, dneska u prace otestovano :) jinak foto kosinova slim fit erekcniho krouzku v akci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Ale jeden parkovaci senzor uz byl na zadku videt i zde, ne? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 hehe, to byla hardwarova masina :P v ramci uspor a redesignu jsem hardware zvirtualizoval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 ty vole ale ty kroužky nejsou vůbec špatné :) hoď foto ještě z větší dálky celých budíků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 jj, jsem to jen nahodil pred cestou do prace, nemam to cele slozene jeste :D ale taky se mi to libi vic nez ten chrom :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 pro kosina teda fotka zkompletovanych budiku at ma na co v robote cumet :D jinak nejaky mensi progress :) delam to poprve, snad se to povede :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 držím palce aby to podle mojeho telfonického návodu stylu "kurva cajti počkej,..dobré už jsem projel" :D dobře dopadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Jj dik za telefonni podporu :D doufam ze to bude vypadat k svetu :) uz ted to vypada lip nez ta folie :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 A je dolakovano :) zitra uz jen nahodit a kochat se :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 No nevim hele, není to lepší udělat pořádně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 me se to vic libi bez laku osobne :) nechtel jsem to jako zrcadlo, jen cernou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 (upraveno) @Zavy, ten klavir do tohodle interieru O1 moc nejde, zrovna u te tvoji fotky to na me pusobi, ze to opravdu neni z toho auta a dost me to bije, matna radicka, matna kuze na ni, vyschle plasty pristrojovky, v tom leskly klavirni ramecek kolem matnych tlacitek vyhrivani/ASR/... Ten kontrast leskleho cerneho vs auto zaspinene z pouziti ala daily bitch je pak jeste vetsi. Upraveno Listopad 5, 2015 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Raym0n: Je videt ze jsi to nevidel nazivo a na poradne fotce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 jo na živo to v Zavyho autě bylo hodně dělo, navíc s jeho koženýma sedačkama a tapcema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 taky je to otazka vkusu, ja jsem to chtel do cerne, jestli lak nebo ne jsem se rozhodoval az jsem to videl uschle, a jsem rad ze jsem nelakoval do lesku psich kulek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 (upraveno) Ja vam verim, ale na fotce jsou latkovy sesle, tak i proto to proste z fotky pusobi dost nasilne. ##edit: @Zavy, trosku jsem prolezl tvoje vedlejsi vlakno - k cerne kuzi to jde http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14011&p=1576334 jen to zeleny prositi si rika o zmenu Upraveno Listopad 5, 2015 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 ten klavir je bomba , doufam ze do budoucna budu mit i cas na to co tam ma zavy . bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Me to jako nedodelany teda neprijde :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Taky to mám v lesklé a je to hned o něčem jiném :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Leskla prostě tomu autu slusi :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 abych tu nehodil svoji ledovou bílou :D ale nechte ho, hlavně aby byl spokojený on, jak bude chtít lesk tak to cákne lakem a má klid od vás :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.