Přejít na obsah

Desošova Octavia I 1,9 TDi 66kW

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Možná retro ale jednoduché pohodlné ovládání a přehledné už jsem měl různá rádia kde je plno mini tlačítek různých barev a každé má spoustu funkcí ale to je tak na hraní když auto stojí nebo když chceš oslnit nějakou kost, v provozu k ničemu.

na ty plasty když naneseš lepidlo důkladně po celém obvodu lepeného dílu tak se tam žádná voda nedostane řeči o korozi jsou jenom jedna paní povídala a nebo když to někdo nalepil na rezavé díly tak se to pak rozjede. Když si dáš záležet tak se neboj, osobně vyzkoušeno po pěti letech po stržení po havárce žádná hniloba.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Nevím, zda stržený, ale klíč se nezachytí a protočí. Navíc jsou šrouby utopené v litých kolech. Aktuálně čekám na švagra, je automechanik, doufám tedy v nějakou vychytávku a zítra koupím komplet novou sadu šroubu, pro sychr. díky za tip, na tu sadu uvolňovačů šroubů kouknu!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Po delší době, kdy jsem se musel věnovat domu, jsem se včera vrhl na auto.

Vyměnili jsme váhu vzduchu, protože u 160 km/h výkon nějak "padl" a poté již bylo nemožné se dostat u 5. stupně nad 3000 otáček :_/ takže jsem jel stěží 130 km/h.

Nicméně váhou vzduchu to ale nebylo..

večer budeme zkoumat čím to, jsem zvědav :blink: :_)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak netekl olej, jak jsem si myslel, ale nafta - špatná hadička u přívodu k motoru.

již vyměněno za novou.

Aktuálně čekám na nový kryt pod motor, měl by dorazit během dnešního dne, pak to projedu zda nové hadičky dobře drží :_) A pak musím očistit motor

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...