Adiscz Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Zdravím všechny milovníky Oktávek. Chci se tady pochlubit mojím miláčkem.Od mládí jsem si spořil na oktávku, protože to byl můj sen. A když jsem poprvé spatřil novou oktávku tak bylo jasné, že musí být má! :) Mám sice rád sportovní auta, ale jelikož jezdím týdně 600km tak jsem se neodvážil do RSa hlavně z toho důvodu, že bych se neovládl a všechny peníze bych lil do nádže :D Když jsem si vybíral barvu tak jsem si hned řekl, že bílá, modrá, černá, šedá jsou barvy, které člověk vidí na každém autě a chce to něco co mi sedne a tak jsem šel do hnědé metalízy. Motorizace je klasika 2.0 TDI 110 Kw. Mé předchozí auto bylo VW Polo 1.4 16V a když jsem s ním jezdil za 7.5 na 100 byl jsem štastný. Teď když jedu 4.3 na 100 tak jsem opravdu spokojený! :) Interiér jsem si hodil do světlé alcantry, ano bál jsem se toho, že bude těžký na údržbu, ale už ji mám rok a interiér vypadá furt jako nový! (Asi to je tím, že o to pečuji snad lépe jak o přátelkyni O:)) :DVýbava je ve verzi elegance. Takže vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, Senzory, ztmavovací zrcátka, 4 ramenný volant a jako bonus jsem dostal za hubičky reproduktory Canton a musím říct, že kvalitnější podání zvuku jsem ještě neslyšel! :) Navigační systém v autě nemám, protože moc dobře vím, že se rád krade tak jsem pořídil normální palubní počítač. Přeci jen v dnešní době chytrých telefonů je navigace v telefonu s online podporou místy kvalitnější.za 11 měsíců mám nalítáno nějakých 28 000 km a musím říct, že jiné auto bych nikdy nechtěl.V budoucnu nemám v plánu žádné zásadní úpravy. Snad jen CHip tunning, ale nechci si zase odrovnat motor. Jedinou věc, kterou zatím plánuji je dát kola do černé nebo nějaké tmavší barvy :) Dávám tady nějaké fota, tak snad se bude líbit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Nadherná octavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 hezka, bych ty kola do tmave barvy nedaval, jestli se chces odlisit tak zvol nejakou svetlou ale tmavou ne moc to zanikne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Taky bych nedělal tmavý kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Moooc pekna barva, jen k ty navigaci, ted uz je to pro zlodeje nezajimave jelikoz uz mas v interieru pouze LCD display a ridici jednotka je v motorovem prostoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Hnědá barva je hezká ;) , ono vpodstatě skoro všechny barvy jsou už k vidění (podobné odstíny používý celý koncern VW), ale tahle rozhodně není okoukaná.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 Nádherná Octávka , souhlasím s ostatními - tmavé kola nedávej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 (upraveno) Pěknej kombík a ještě hezčí interiér . Hodně spokojených km. Upraveno Červen 27, 2014 uživatelem aha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.