Laurin Klement Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Pani detaileri, slo by toto spravit detailing technikama? Je to od kaminku. Pripadne jestli musim nahradit tu barvu s lakem (pomoci spendliku treba) a pak to prelestit? dalsi, tohle ale nekdo zamaznul opravovaci tuzkou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Tak tohle mně taky zajímá. Pár takových důlků mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Bean Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Vyplnit barvou a pak přebrousit a přeleštit. Ale není to vůbec jednoduchý. Barva tvoří strašně tenký vrstvy, takže máš pocit že neděláš nic. Ty malý by mohli jít celkem dobře, ale to velký už zatíraný nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 diky. A to prebrouseni nejakou 4000 pod vodou? Lesteni rucne asi nepripada v uvahu ze, to chce strojne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Bean Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Já zkoušel po broušení 4000 leštit ručně Achilles Prepem a výsledek nic moc. A jestli dělat třeba s Menzernou FG400 ručně je dobrej nápad, to nedokážu říct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 ok, diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Bean Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 Není zač :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Srpen 10, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2014 4000 je strasne jemná na ztrhnuti takhle prasacky zatrene díry kdy je barvami okolo ti spis chce 1000 trizact pak 3000 trizact a pak lestit ;) ale výsledek nikdy nebude stoprocentní ideální postup: povrch odmastit nitrem, steteckem nanest zakladovku, nanest barvu a připadne dle velikosti nanest lak. Každá vrstva musi poradně zaschnout jinak se broušením a lestenim strhne. A chce to u malých děr od kamínků dělat treba spendlikem nebo speciální korekční tužkou s hrotem aby se vyplnila jen čast bez barvy a nezatiral se lak okolo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 10, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2014 Jsem na tom stejně. Včera jsem vletěl do krup velikosti hrášku a cca 10 minut padali. Plechy v pohodě ale lak je jak po zásahu brokovnicí, důlky velikosti špendlíkové hlavičky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 10, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2014 Mas to pojisteny? To je pak na celolak na pojistovnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Pojištěný to mám, jen mám obavy že to neuznají, jak říkám, jsou to je ďubky v laku, plech je netknutej. A když už jsme u pojištění nemáte někdo známýho likvidátora u Kooperativy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubais1 Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 http://www.theultimatefinish.co.uk/chipex/paint-touch-up-system.aspx už se to tady asi hromadně objednávalo... Co toto neměl by o to někdo zájem?? Chtěl jsem si to obědnat, tak jestli by to nechtělo víc lidí?? Zajímalo by mě jestli to pojištovna uzná... Pokud by se to dalo dát na havarijko nebo vandalizmus bylo by to cajk. Někdo zkušenosti?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Pojištěný to mám, jen mám obavy že to neuznají, jak říkám, jsou to je ďubky v laku, plech je netknutej. A když už jsme u pojištění nemáte někdo známýho likvidátora u Kooperativy? jak si dopadl, řeším ted uplne to samý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Ještě nebyl čas to řešit. snad příští týden. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 http://www.theultimatefinish.co.uk/chipex/paint-touch-up-system.aspx už se to tady asi hromadně objednávalo... Mám pocit že se to neobjednávalo jen to x Michi x chtěl zkoušet http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20806&hl=Chipex ale téma nějak upadlo v zapomnmění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 (upraveno) Ještě nebyl čas to řešit. snad příští týden. hm, docela mě pak zajíma jak dopadneš, já už čekám jen na vyjádření :-) Upraveno Srpen 22, 2014 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Tak ti držím palce. Nemáš foto? Abych kdyžtak zbytečně nehonil pojišťováka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 Tak ti držím palce. Nemáš foto? Abych kdyžtak zbytečně nehonil pojišťováka. sz ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.