Přejít na obsah

1,6 74 kW odcházejí vodní pumpy

Doporučené příspěvky

Podrobný popis vady:Celkem 3x odešla vodní pumpa vždy tekla kolem gufera. Jezdil jsem s touto Octávkou r.v.98 skoro rok pravidelně každý měsíc po dálnici do Německa 800 tam a 800 zpátky něco v Německu něco doma takže měs. asi 2000. Kromě toho že žrala olej asi 1l. na 800 a byla hodně opotřebovaná a na asi 250 tis. km. značně zbědovaná vše Ok. Po roce přišly na řadu pro jistotu rozvody a tím to začalo: rozvody vodní pumpa neorigo. asi Graf a současně výměna gufer ventilů. Pri následné cestě po dálnici od Brna před Prahou tzn. Asi po 200 km svižné jízdy přestala topit a asi za 50 km kontrolka vody a teploměr na max. chybělo asi 2l vody za stálého dolévání jsem dojel domů. Následovala výměna pumpy za origo a zase cesta hodně svižně co 1,6 dovolí do Němec. Cesta tam i zpět ok a před barákem než jsem otevřel bránu tak byla pod autem kaluž vody. Následovala hlava dolů generálka hlavy nová pumpa znovu origo a složit dohromady. Zkouška pojezdit doma jestli netlakuje a do Němec. Cesta tam ok ale na zpáteční po asi 30 min. zastávce kousek před Brnem opět přestala topit a tentokrát tekla snad kždých 20km 3litry. Od té doby stojí a nikdo neví co s tím. Dělal to mechoš co dělá ve škoda servisu a rozvody dělá běžně Poraďte do čeho se pustit dotazy zodpovím. Dík Tyran.CZ

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...