desos Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Ahoj, nějací členové z Opavy a okolí? :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Bílovec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Az nas bude vice, videl bych to na sraz na Stribrnem jezere :_) grilovacka a kofolka :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Někteří členové OC z Opavy a okolí jezdí na srazy do Ostravy. První neděli v měsíci ve 14 hodin u KIKY v nové části Shoping parku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Pojedete někdo z OP toho 3. do OV? lu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
diesel85 Odesláno Červenec 20, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2014 no možná zase já ;-) pokud bude větší účast než posledně,že eReSek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Pravdu díž Vypadalo to nadějně, že ještě v srpnu dorazím ke KICE, ale koukám do telefonu a vidím, že mi žena naplánovala víkendový výlet do čech - Pardubice a okolí, takže se včas nestihnu vrátit. Takže já až Žamberk :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 Kluci, máte někdo na půjčení střešní box, na víkend, pls? Za rozumnou cenu nebo flašku? díky za RE lu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karlosop5 Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 asi pojedu 3.8. do Ov, tak se asi stavím ke Kika jedete někdo na sraz do žamberka, ja jsem sepřihlásil, zaplatil registraci,ale ještě jsem nedostal další instrukce, víte někdo něco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 instrukce ti příjdou asi časem, Vitto to posílá ve vlně s ostatníma přihlášenýma...a do Žamberka jedu určitě, se mnou i Martin_TDI a určitě pojede i Ostrava gang. Toho 3. asi pojedu ke Kice a třeba se domluví nějaká společná cesta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Puvodne jsem měl byt pryc, ale nakonec má polovička ctí první neděli v měsíci a u KIKY se ukážu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karlosop5 Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Tak kolik je na Opavsku lidí v OCclubu, že se nikdo neozve, nebo všichni nechcou ukázat svoje auta, podle mapy je v OPavě 17 členů , ale nikdo není vidět na cestě, to jsou všichni schovaní v garážích? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Ikdyž srazy nejsou jen o tom ukázat svoje auto, ale pokecat, poznat nové kamarády, předávat si rady a zkušenosti. Vždyť členové OC jsou jedna velká rodina, která ujíždí na stejné vlně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 přesně, všichni nemáme leštěnky a každé auto má někde nějakou chybičku, přece jen to nejsou nejnovější vozy, ale důležitý je ten vztah k tomu, lidi co jsme přes klub poznal jsou super a zkrátka čím víc, tím líp :) víc hlav, víc ví a víc vymyslí, tak se kurňa nestyďte a doražte někdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 No je to treba o tom ze ja se v Opave pohybuju tak jednou za mesic a to jeste o vikendu. Zbytek casu jsem na cestach po republice. Momentalne zapadni cechy (KV). Kazdopadne kdyz budu doma na severu tak rad prijedu. Je ale treba se domluvit... ^_^ ^_^ ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 V Opavě se zatím žádné srazy nedomlouvaly a v Ostravě jsou každou první neděli v měsíci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Srpen 15, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2014 Nezna nekdo bazar AutoVELVET? Mam to tam hodne daleko, tak jestli to nema nekdo blizko a byl by ochotnej auto predem omrknout? Diky za info, byl bych vam vdecnej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 16, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2014 Chuchelná, do opavy co by kamenem dohodil ... jezdim celkem pravidelny trasy a taky nikoho nevidim :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 Já přes týden jezdím opava <-> ostrava, na víkend opava -> beskydy a také jsem nikoho zatím nepotkal :_) @Hybli do Autovelvet to mám 86km :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karlosop5 Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 Dobrý den,tak jsme ůspěšně absolovovali Octavia sraz v Žamberku, ůčast velmi velká 185 Octavii všech specifikací, super , až na večerní dešťovou přeháňku, ale atmosféra na vysoké úrovni,organizátorům a všem pomocníkům velké DÍK. pár fotek: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Září 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Našlo by se pár lidí na pokec 7/9 na Sadráku? Nechce se mi solo do Ostravy... lu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karlosop5 Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Bohužel jsem v práci do večera takže nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 chlapi chtělo by to nějak se domluvit a sejít se někde v Opavě nebo okolí, rád vás poznám a pokecám :) prostě říct na tvrdo termín a jede se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 já jsem teď mimo republiku, takže nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Jj Košin, mas pravdu, urcit termin a jede se. Ikdyz uz jednou jsme jeli do Opavy a tam ani noha a ze nas prijelo aut :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 ostravska invaze už byla :D teď byto chtělo opavskou invazi do Ostravy a pak sraz na neutralni půdě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Září 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2014 určit termín, naložit maso, hodit gril do kufru a vyrazit :_)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 máš gril? maso si může dovézt každý jaké má rád a můžem pokecat u grilu a birellu nejen na parkovišti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Září 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Jj i výčep s chlazením, kdyby náhodou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karlosop5 Odesláno Září 22, 2014 Sdílet Odesláno Září 22, 2014 tak kdy se sejdem v opavě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.