Přejít na obsah

Rána od autorádia

Guest datamax

Doporučené příspěvky

Dobrý den, potřeboval bych poradit s jedním problémem. Jsem majitelem Škody Octavie II (facelift)1.6 TDI 4x4 Elegance. Nedávno jsem s tímto problémem byl i v servisu Škoda a nic nepomohlo. Tedy k problému.

Asi po 3 letech najednou z ničeho nic přestalo jet rádio (jen zvuk - normálně svítily stanice), ale třeba po 30 min jízdě se najednou zaplo a fungovalo normálně. Po vypnutí motoru a nastartování se problém opakoval. Jel jsem do servisu - bylo mi zde řečeno, že to bylo čidlem ( cca 3000 kč) (bohužel nevím, které čdilo to bylo). Ujel jsem asi 100 km a problém znovu nastal. Jel jsem tedy znova do škodovky - tentokrát mi bylo řečeno, že čidlo, které vyměnili bylo vadné. Rádio nějakou dobu jelo. Nyní se zapne zvuk až po cca 5 min jízdy a navíc se objevil ještě jeden problém a to ten, že když je auto zaparkované ( vypnutý motor ) uvnitř auta se ozve opravdu hodně silná rána (zřejmě) z reproduktorů (jako kdyby jste dali volume naplno). Vždy to bouchne a opakuje se to po 3 min (neustále dokola). Budu rád za všechny rady :)

A ještě neznáte v okolí Brna nějaký kvalitní servis (ne ŠKoda servis), kteří by se mně na to podívali?

Děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...