Přejít na obsah

Tomova oktávka

Doporučené příspěvky

Starter vyškubni ven a namaž hřidelku co po ni vyjiždí pastorek a je po zvuku.

Dělá mi startér to samé, startuje perfektně, ale často se protočí společně s motorem. Vím že tu je návod na celkové rozebrání startéru, to se mi ale moc nechce, tak mě zaujalo to tvé řešení. Stačilo by tedy jen startér vymontovat z auta a tu hřidélku promazat bez rozebírání startéru? Dá se ta hřidélka např. rukou vytáhnout abych ji promazal nebo se musí vystrčit jen pomocí el. pulzu? Díky ;)

Odkaz ke komentáři

Da chytnes to ozubene kolecko a pootačenim a zaroven tahanim si jej vysuneš.

Díky, to jsem potřeboval vědět :palec:

Diky chlapi :)

tady jsem jeste nasel diskuzi o nasem problemu:

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11536&p=1537521

Jo jo, řešilo se tu už víckrát, ale většinou se všude píše o kompletním rozebrání startéru a to se mi moc nechce, toto co napsal Lupino mě ale zaujalo a věřím, že pokud jinak startér funguje dobře, tak jen to namazání pastoruku bude určitě stačit ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dnes jsem psal do Porshe Brno (mám to z práce asi 20vteřin autem) ohledně odkodování radia, chlápek říkal, že si za to vemou 350,- což mi příjde celkem fér cena, tak tam v pátek zajedu, podívají se mi i na servomotorek klapky v71 (která způsobuje hluk climatronicu)... tak potom napíšu jak jsem dopadl :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...

I 16'' Spidery jsou moc pěkný, takže jsi s těmi koly určitě nešlápl vedle a co se týká renovace, tak to světlům hodně pomůže, ale zeptej se, jestli ty světla po renovaci i znovu nalakují ochranným lakem, protože při renovaci se obrousí ten ochranný lak a pak když se světla opět nenalakují, tak rychleji sežloutnou a krycí sklo světla není tak odolné vůči kamínkům... :)

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...