Přejít na obsah

černá bestie :)

Doporučené příspěvky

Jo, toto já dokážu pochopit. Když si s tím motorem tak hezky hraješ a máš tam takový výkon (a plánuješ ještě vyšší), myslím, že si tvé auto "RS" plaketky zaslouží :) A vypadá dobře.

Já se jen vždycky "děsím" podobných úprav, kdy si lojza od garáže s 1,6MPI na auto nalepí RS plaketku a je to král silnic :D

Odkaz ke komentáři

Děkuju :) hele nálepek rs na octavii 1.6 na patnáckách to bych nejradši sestřelil ze silnice :D a pak tam sedí borec co si mysli ze je pan silnice :) mám vyzkoušeno že origo rs mi neujede a na dálnici po tom novém větším turbu do těch 200 se držím všech :) kolegu v audi 3.0tdi sem i předjel tak říkal že jí asi prodá :D akorát na co nejsem hrdý je ta folie co na tom ted je melo to strasnej lak tak se to potahlo folii aby se aspkn neco zakrylo nez bude na celolak :) po nem to teprv bude parada :) proste miluju octavie

Upraveno uživatelem Honza9007
Odstranění citací předchozích postů
Odkaz ke komentáři

Věřím, že ti to jede dobře :palec: Myslím, že ani sériová RS není žádné terno, vždy to jde lépe. A na 1,9 jsi z toho dostal super výkon :)

EDIT: jen k té 3,0TDI - nevím, zda šlo o A6, nebo něco menšího, zní to asi trošku paradoxně, ale sice ji samozřejmě nepředjedu, ale neujede mi :D (majitelé a lidé se zkušenostmi s mým motorem snad potvrdí a chip tomu ještě trošku pomohl :))

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Věřím, že ti to jede dobře :palec: Myslím, že ani sériová RS není žádné terno, vždy to jde lépe. A na 1,9 jsi z toho dostal super výkon :)

EDIT: jen k té 3,0TDI - nevím, zda šlo o A6, nebo něco menšího, zní to asi trošku paradoxně, ale sice ji samozřejmě nepředjedu, ale neujede mi :D (majitelé a lidé se zkušenostmi s mým motorem snad potvrdí a chip tomu ještě trošku pomohl :))

No tak jestli ti 3,0 TDI neujede, tak je asi v tý Audině někde něco hodně špatně.....

Odkaz ke komentáři

Ahoj!Vitam te tady auto vypada na opravdovou bestii ;) kamarad mel rs stejne udelanou ale modrou,fakt super!Za me jeste ty zrcatka z fl ;)

Jak si docilil 130kw??

Ahoj děkuju :) zrcátka z fl už mám připravený :) hele..... těch 131kw sem docílil větším turbem které má potenciál 185koní :) na chipu si s tím hrály celý den a nakonec z toho dostali tento výkon s tím že turbu ještě nechali malou rezervu aby vydrželo :) ješzě chystám vstřiky s větším průtokem naty aby ten výkon byl v celém spektru otáček :)

Krasne auto a tie kola jej velmi pristanu :palec:

Vies mi prosim napisat, co su to presne za kolesa a ake maju rozmery?

Děkuju :) hele rozměry toho kola nevim přesně vim ze jsou z audi Q7 musel sem je vysoustruzit o 4mm a stejne to pri plnem obsazeni auta dre maji et29 jinak jsou to 18 chystám jiné abych mohl vozit víc lidí než 2 :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...