Přejít na obsah

shamp1xovo zelenomodrá kráska

Doporučené příspěvky

Těch pasu se budu těžko zbavovat. Nejsou úplně obyčejné. Je k nim zapojeny konektor tuším k žádnému airbagu. Takže pokud sehnat pásy černé, tak budu muset sehnat se stejným výrobním číslem a zase rozebrat půlku auta. :-) ale bude to stát za to. Celkově jsem s úpravou interiéru spokojen. Za relativně slušné peníze jsem přestavěl téměř celý interiér s béžové do kombinace černá a šedá, k tomu rs sedačky a loketní opěrka a kožené tapecirungy. Teď by to chtělo najít nějaké tlusté prasátko, aby bylo i na další věci ať jsem spokojený.:-) další update bude asi až bude telefonát z lakovny. :-)

Odkaz ke komentáři

Hahah, sedí se v nich dobře. Ale zatím mám málo najetých kilometrů na to, abych hodnotil. Ještě je na autě plno práce. Pokojík bude, toho se neboj :-) Ještě mě do zimy čeká ten nárazník, senzory, 2x zimní gumy - budu řešit za cca měsíc po výplatě a v prosinci havarijní pojistka.. Takže do Vánoc bude veselo :-)

Odkaz ke komentáři

Takže dneska zastávka u Martina "krocan" proběhlo přebroušení alcantry u sedaček, kompletní vysátí interieru a péče o kůži. Nejdříve hloubkové čištění, poté nanesení "mléka" na kůži. Zabralo to nějaké 2 hodiny, tak doufám že výsledek bude stát za to. Kůže po aplikaci ještě setřena hadrem, aby se sjednotil nanesený krém.

Ještě jednou děkuji "krocane" za poskytnuté materiály a za věnovaný čas. :-)

post-38447-0-83188500-1442768632_thumb.jpg

post-38447-0-86747900-1442768641_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

btw budu muset pinovat konektor pro airbag. V podlaze mám svorkovnici, do který mi teď nesedí ta žlutá koncovka ze sedaček. Jsou tam 3 piny pokud se nepletu a má to takový zobáček více na jedné straně a já bych ho potřeboval asi pryč, aby to sedlo do sebe a zastrčil jsem ten konektor do sebe. Nevíte někdo číslo toho dílu? Může mi švára provést úpravu, že to napálí na ostro, ale když budu chtít vyndat sedačky, tak budu muset přestřihnout kabel, což se mi moc nechce...

Odkaz ke komentáři

Tady to je, snad to bude dostačující a viditelné.

Ještě jedna kontrolní otázka, na přední RS nárazník je potřeba:

holý přední nárazník

rám mlhovky - 2ks

držák mlhovky - 2ks

krytka nárazníku - 2ks

honeycomb mřížka

vodící profil nárazníku - 2ks

Jo a ještě ty piny abych mohl přepojit mlhovky + kabeláž

Je to vše?

post-38447-0-39773100-1442899140_thumb.jpg

post-38447-0-68517000-1442899149_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Takže aktuálně objednán RS přední nárazník. Objednávku ve ŠA na zbytek plastů jsme dnes nestihli, tak snad zítra. Přemýšlím že to objednám bez krytky nárazníku (ten největší díl dole) a počkám si až budou peníze a objednám rovnou ten honeycomb. Co jsem koukal tak to vyjde na cca 2250,- na netu za nový díl. A pak někdy časem i honeycomb výplň masky za podobné peníze, to pak bude eňo ňuňo. Teď jen dořešit detaily v podobě čísla dílu příchytek na parkovací senzory do předu (senzory mám facelift - 8 kusů stejných jako se dávají dozadu) jen to bude do předu a na předFL RS nárazník + ty piny na ty airbagy ať rolbaře otravuju s co nejmíň věcma ať nějak rozumně odjedeme 1.10. z Prahy :-)

Odkaz ke komentáři

Dnes dorazil předni rs nárazník a další díly potom od ŠA. (krytky a držáky mlhovek, svazek pro elektriku předních parkovaku) zavedl jsem věci k lakyrovi a milé mě překvapil s cenou. Přední, zadní nárazník, boční rs listy, senzory, krytky mlhovek, provrtani der pro fl parkovaky na předním narazniku a to vše za 4000,- to je paráda.

Odkaz ke komentáři

Takže novinky, dnes návštěva u Rolbaře.

Proběhla instalace FL parkovací jednotky + rozvod kabeláže + úprava pinů k napojení RS mlhovek + instalace a kódování měření tlaku v Pneu.

V příloze přikládám obrázek, jak teď vypadá čelní panel. Ještě jedna pozice volná. Čím bych jí tak mohl obsadit? :-)

RS mlhovky - objednány, chybějící zadní držáky FL nárazníku - objednány. Pořád přemýšlím, jaké vybrat mřížky nárazníku. Jestli klasika RS a nebo jít do honey combu.

post-38447-0-02027000-1443714741_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dnes přišli mlhovky. Montáž někdy v průběhu příštího týdne, jakmile mi přijdou krytky do nárazníku. Původně jsem byl rozhodnutý pro Honey Comb, nicméně 2250,- Kč + pošta se mi dávat nechce a tak ze ŠA vezmu za cca 700 (alespoň v tu cenu doufám) klasické krytky. Ty peníze za kousek plastu mi přijdou nekřesťanské. V pondělí rovněž dorazí držáky zadního nárazníku, takže bude co dělat. Ještě mě čeká odlepit stávající plastové lišty dveří a nalepit nové RS lišty. Jo a ještě by to chtělo vyřešit ty airbagy sedaček. Možnosti jsou 2. 1) napálit to na přímo bez konektoru a nebo za 2) sehnat někde ten potřebný díl a prostě to přepájet. Co jsem se bavil s Rolbařem, tak jedna sedačka materiálově vychází asi na 500,- což je hrozný nesmysl. Nevěděl by někdo o nějaké levnější variantě? :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...