shamp1x Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Výbava na zimu. 2 kousky. Dva ještě musí vydržet co tam jsou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Na základě zaslaneho návodu na provedení firmware navigace columbus jsem se do toho pustil. Snad to dobře dopadne. Dík patří uživateli zelo7 Edit: tak to dopadlo bez sebemenšího problému. Zítra budu navazovat mapy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 pekny pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Jedná novinka. Ještě udělat update sw a map a budu Spokojen. a na jak dlouho budeš spokojen? :-) Na základě zaslaneho návodu na provedení firmware navigace columbus jsem se do toho pustil. Snad to dobře dopadne. Dík patří uživateli zelo7 Edit: tak to dopadlo bez sebemenšího problému. Zítra budu navazovat mapy. tak a v neděli můžeš u mě:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 Martine, to je otázka na jak dlouho budu spokojen. Ale už to asi utnu. Co jsem to tak počítal, tak do oktávky za poslední rok padlo moc peněz. Takže to nechám být a maximálně poladím nějaké detaily za pár korun (výfuk, pedály, led osvětlení), zbytek budu muset přesunout na neurčito. Ještě mě čeká havarijní pojistka v prosinci. Co se týče toho update columba, nemám s tím problém, ale je to docela na dýl :-) Jen ten firmware trval zhruba hodinu a ještě musím poladit mapy. Teď čtu návod jak to udělat z SD karty, že je to lepší a spolehlivější než to pálit na DVD. Navíc mapy co jsem stáhl jsou velké a na DVD se mi to nedaří vypálit (přes SW windows) Takže bych to viděl na SD kartu a pojedem :-) Teď ještě nějakou sehnat. V Kadani mají napálený ceny 200% o proti internetovým cenám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 15, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 jak velká je potřeba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 Stačí 8 gigabyte. Já jsem nakonec koupil 16giga MicroSD i s přechodkou na SD. Už jsem snad pochopil těm princip. Už vím proč si za to lidi co to dělaji říkají litra :-D Jinak dnes se mi povedlo díky škoda fix zprovoznit opětovně mf volant včetně funkci. Zítra nahodim mapy a rád bych rozchodil i sledování DVD za jízdy. Ještě si musím přečíst jaké to vlastně umí formáty a zdali se dá pouštět i z HDD nebo SD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 15, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 Neda.. potrebujes iba Dvd format napaleny na DVD :) takze avi a mp4 konvertovat na format dvd :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 To jsi mě moc nepotěšil, sakra :-D To abych toho Columba za chvíli neprodával a nekupoval něco jiného :-D (dělám si srandu). Takže asi budu muset oprášit sbírku DVD. Ale zase tak horké to nebude. Spíše jsem to chtěl jenom vyzkoušet. Když už je ta možnost a rádio to umí, proč to nemít. Přijde mi, že o proti Amundsenu chytá Columbus malinko lépe FM signál a to mám jen 1 anténu v originálním žraloku od ŠKODA. Další vychytávky jsme ještě nestihl spozorovat. Snad tedy až se mi povede nahrát ty mapy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Takže průběh z update map z SD karty. Ještě jsem to nezkoušel, protože jsem v práci a auto stojí na parkovišti, ale napsalo to succes, takže snad paráda. Konečně se mi podařilo nahrát i to logo :-) Viz poslední snímek. Teď ještě zjistit jak to bude s tím pouštěním DVD za jízdy a bude to maximum co s tím zatím svedu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 jelikož to asi ještě úplně neumíš, dám ti za to 500:-))) a nemusíš mi tam dávat tu poslední fotku. dvd za jízdy sem nikdy nějak moc nesledoval, martinka má své dvd na opěrce a já koukal jen když sem někde čekal, ted je odblok cca rok nevyužitej........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Se dneska můžeš zastavit. Anetka jde večer na nějakou oslavu. Tak to můžeme zrealizovat. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Winter IS coming 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 to je hnus:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Co máš ty na zimu? Tohle jsou 16. Listy snad nandam ještě letos :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Listy, ak su lakovane, tak ich nechaj az na jar...teraz sa to neoplati do takeho pocasia :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 JJ, lišty jsem nechal nalakovat, ale asi to opravdu nechám až bude počasí, aby to drželo. Uvidíme. Třeba bude ještě pár pěkných dní, ikdyž silně o tom pochybuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Listopad 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 Takže po delší době opět nemilá zpráva. Pán na parkovišti si vesele telefonoval se svojí dcerou a nedal přednost mojí ženě a byl z toho trošku ťukec. Takže zase pojišťovna, servis, lakovna a doufám že se nebude opakovat to že budu zase bez auta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nehopsavy Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 buď rád že máš viníka, já mám jen odřené auto a můžu si to vše zaplatit sám.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Listopad 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 To máš sice pravdu, ale stejně to naštve. Stále se to táhne, teď se čeká na likvidátora aby se uráčil přijet a ohodnotit, na kolik to vyjde. Doufám že do Vánoc bude auto zase jako "nové" :-D Jinak v pondělí mi začalo auto divně škytat a 2x mi to chcíplo při nastartování. Z ničeho nic. Včera už žena nenastartovala vůbec. Tak se koupila nová baterie a auto zase startuje jak má. Dostal jsem typ na GS Silver 75, tak snad s ní nějaký ten čas pojezdím :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Březen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 Takže klasika... nákupní centrum, pomalu vyjíždím, přede mnou mladá slečna, údajně už paní. Z leva kamion, zabrzdí, hodí blikačky. Slečna se očividně lekna a začala couvat do mě (1m mezera), bum.. Nárazník zralý na výměnu. Za chvíli to jedu sepsat, tak mám opět radost. To auto je snad terč na "řidiče"... Předpokládám že příští týden se na to přijede podívat likvidátor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kugler Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 (upraveno) No kurňa ty máš ale Pech člověče. Tak doufám že ho dáš co nejrychlejší do kupy Upraveno Březen 23, 2016 uživatelem kugler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 tyvoe michale to je snad potřetí za poslední rok ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Přesně tak, je to potřetí v období za posledních 12 měsíců... Už si začínám říkat jestli na tom autě není nějaké čidlo. Zatím nehody zaviněné z naší strany / nehody zaviněné druhým vozidlem 0:3. Vsadil bych si na to, že kdybych teď zrušil havarijku, tak hned někoho trefím já... Doufám že během dubna budeme mít auto přestrojené. Těch drobných závad je tam více: 1) díra někde v klimatizaci 2) ručka 3) z podzimní nehody - výměna dveří + blatníku + lakovna 4) z této nehody výměna předního nárazníku (snad) + kontrola senzorů - od té nehody mi ten systém blbne. Přitom na nárazníku není nic hrozného 5) když už se s tím autem bude konečně něco dělat, tak nahodíme boční RS fl lišty (ještě že jsem je tam doposud nedal - tu levou přední už bych 2x měnil :-) 6) když už to půjde na lakovnu, zkusím domluvit s lakýrou aby mi hodil masku do barvy vozu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Takže novinky: přezouvat budeme, opravovat taky, ale nejspíše v průběhu příštího týdne... no a to nejpodstatnější. 5.4.2016 se v 8:45 narodil Míša, 51cm, 3560g :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Gratulujem :) nech ste zdravi a nech malicky robi radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Gratuluji, hlavně ať se ma čile k světu a hodně zdraví. Až vyroste, tak budeš mít pomocníka v garáži :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Gratulujem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Gratulujem hlavne nech ste zdraví.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 dobrá práce! gratulujeme! nevybavuju si který den to byl, ale možná že to bylo právě úterý, cca třičtvrtě na 8 a viděl sem tě jak čekáš u závory do nemocnice, říkám si že to je ještě brzy aby ste rodili a ted si tak uvědomuju, že už je duben........... všechno v pořádku? už je máš doma nebo až zítra? pozdravuj:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.