Gregy Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Na aukro.cz jsem za velmi přijatelné peníze koupil panel ovládání ventilace z Octavia 2 facelift (320kč včetně pošty). Který jsem doma rozpitval, což nemusíte. Stačí ovladače tahem k sobě vytáhnout. Byl jsem překvapen, že prostřední ovladač pasuje do starší verze, bez jakýchkoli úprav. Ty krajní ovšem nepasují a musí se upravit. Ještě dodám, že starší panel se z auta nemusí vyndávat, stačí tahem k sobě vytáhnout samotné ovladače. Já ho vytáhl jen proto, abych se s tím líp seznámil. Krajní ovladače se musí upravit. Já to udělal tak, že jsem kraje původních ovladačů seřízl, kruhový ovladač jsem na přidělal na seříznutou část a přilepil tavnou pistolí. Všechny části jsem očistil, nastříkal základem na plasty a nalakoval. Nakonec jsem osadil pochromované kroužky a tavnou pistolí přilepil vršky. Je to celkem piplačka, ale výsledek stojí za to. Nakonec přikládám foto před a po úpravě (pokud máte rádio Swing, tak kruhové ovladače se k němu budou krásně hodit, taky o Swingu uvažuji). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prostesukromnik Odesláno Červenec 30, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 super inšpirácia spravil som si aj ja .. po zbruseni ostali male dierky na krajoch povodneho ovládača .. vyplnil som ich tavným lepidlom a potom nastriekal .. tu je výsledok :) .. ešte som ani nevyleštil mlhu .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prostesukromnik Odesláno Srpen 1, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 ešte jednu foto pridávam kde je to lepšie vidieť, s tými čínskymi ovládačmi sa to neda vobec porovnať :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vopenka Odesláno Červenec 29, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 Ty stare ovladace,jdou vytahnout lehce rukou? Nebo se musi dat do nake polohy. Me to vubec nejde e nechci tam neco zlomit. Dik za odpoved. Octavia 2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krokos Odesláno Leden 30, 2019 Sdílet Odesláno Leden 30, 2019 Tiez by ma zaujimalo ako mam vytiahnut tie stare gombiky dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.