vendy 83 Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Potřeboval bych poradit jak a z čeho udělat tu vrchní desku do kufru v kombíku. Originál nemá dobrou nosnost. Jezdím občas na ryby, a potřeboval bych v kombíku přespávat. Jasně, že bych tam mohl vyříznout dřevěnou desku, ale zase chci aby to trošku vypadalo. Nemáte někdo nápad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 kľudne sa vyspíš aj na originál vrchnej doske... kopec ľudí tak spalo.. a prevážal som už na nej všeličo a stále je celá takže by som sa nosnosti nebál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Jak pise tomiq ,na originalnu se v pohode vyspis bez obav. Nekteri na tom delali i jiné věci a vydrželo to :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vendy 83 Odesláno Červenec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 stejnak by mě zajímaly i jiný alternativy. někde jsem viděl, že tam někdo má udělanou i plovoucí podlahu i když ta mi nepřijde pevná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 tak má pod ní třeba OSB desku nebo tak, plovoučka tě samotná neunese 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Ahoj, ja som to riešil tak že som si nechal narezať v stolástve drevotrieskovú dosku 18mm hrúbka a 5cm vysoké pásy tiež 18mm drevotriesky, všetko zlepil a zošruboval a aby to vypadalo k svetu tak som dal na vrchnú časť zostatok podlahy z izby Podľa fotiek to asi ani nemusím vysvetlovať čo a ako, okraje som oblepil samolepiacim kobercom ktorý som kupil v obchode s auto hifi vecami, je to ten istý aký je v aute tapacír kufra, takze to pekne ladí, ak by si nechcela tu podlahu tak polep všetko tým kobercom a nikto nepozná že to máš dorábané. Celá podlaha je pomerne ťažká a v kufry sa ani nepohne, vklude sa na nej dvaja vyspia aj . 5cm+1,8cm+7mm vyrovná presne ten výškový rozdiel pri sklopených sedačkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 @kocina Ty brďo, ten dřevěný dekor v autě vypadá moc hezky!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vendy 83 Odesláno Červenec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Ahoj, ja som to riešil tak že som si nechal narezať v stolástve drevotrieskovú dosku 18mm hrúbka a 5cm vysoké pásy tiež 18mm drevotriesky, všetko zlepil a zošruboval a aby to vypadalo k svetu tak som dal na vrchnú časť zostatok podlahy z izby Podľa fotiek to asi ani nemusím vysvetlovať čo a ako, okraje som oblepil samolepiacim kobercom ktorý som kupil v obchode s auto hifi vecami, je to ten istý aký je v aute tapacír kufra, takze to pekne ladí, ak by si nechcela tu podlahu tak polep všetko tým kobercom a nikto nepozná že to máš dorábané. Celá podlaha je pomerne ťažká a v kufry sa ani nepohne, vklude sa na nej dvaja vyspia aj . 5cm+1,8cm+7mm vyrovná presne ten výškový rozdiel pri sklopených sedačkách. ano to je přesně to co jsem myslel ;) a rád bych chtěl, aby tady bylo víc fotek, jak si někdo upravil dvojité dno kufru, a taky jak jinak mají lidi vyšperkovanej kufr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Tak jednotlivé díly vyztuž příčně zespoda pasovinou... Třeba zemnící pozinkovanej pásek by ti pomoh. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 (upraveno) pořizovací náklady minimální, efekt a funkčnost suprová. Gratuluju ti že si za pár korun vyrobil to co s tojí v MB CLS SB asi jako moje oktávka :D edit: tak ta podlaha v MB stojí asi jenom 120tisíc :D Upraveno Červenec 30, 2014 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 v O1 jsme na originální podlaze spali 2 14dnů v kuse a úplně bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Díky za pochvale, nápad sem čerpal od Jaríska ale poupravil sem si to na funkční žáležitost k noclehúm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasek Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Originální dvojité podlahy bych se nebál, taky to používám občas na přespání a vše v pohodě drží. Myslím si, že to zas tak malou nosnost nemá, ono je to o sobě dost těžké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vendy 83 Odesláno Březen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Ahojte, tak jsem se rozhodl pro OSB desku polepenou kobercem. Chtěl bych ji udělat ze 3 kusů jako je originál. Jen bych potřeboval zjistit od někoho kdo má originál jak jsou velké ty díly. ten nejvíc vepředu se dá zastrčit - (odklopit) nastojato do těch bočnic, a to bych chtěl zachovat. Tak bych potřeboval nějak odměřit velikosti u jednotlivejch dílů. Pomůžete mi s tím někdo? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.