Přejít na obsah

Moje zelená Jaruška

Doporučené příspěvky

Tak jsem si dnes dovezl od TDI funa tu novou EDC jednotku :smich: ať můžu dodělat to vedení na ten větší cooler s C čidlem.Tím pádem mám jeden den co dělat protože je třeba předělat celou kabeláž motoru a namontit to vedení od turba až po EGR .A potom hurá na brzdu k TDI funovi :D ať tomu o5 dá tu správnou porci koníků ;) .Celou dobu nebylo do čeho píchnout :o a teť zase nevím co dřív začít dělat . Muziku nebo ten motor,ale asi motor až po Rozkoši .Protože bych chtěl zahrát tomu Badysovi toho Zímu :o :( :( .

Rosťo chci jen změnit tvar těch ozvučnic ,ale až po vyzkoušení :o jak to basuje :smich: :o

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Cooler je asi nelevnější čast ,cooler 3500Kč a vedení to je hlinikova roura a silikonová kolena a spony asi 9500Kč. :palec:

No tak toe pěkný ,ale co se dá dělat každej koník dobrej :P

Odkaz ke komentáři

Dnešní den jsem byl celý den v garáži ;) a natáhl jsem konečně všechny kábely do kufru :angry: , dalo to celkem fušku hlavně ta hadice :o .A protože chci mít přední i zadní repro přes zesák tak jsem si už natáhl kabel od zasáku do předních dveří .Ale je to tam a ani to nebolelo. :P Už jen vytlumit dveře a můžeme to kompletovat ,jo v pondělí ještě příjdou nové ovály dozadu ,misto těch papíráků , dám 9x6 ať to pára tlačí a mají RMS 125w :o :D

post-48-1250883634_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Dnešní den jsem byl celý den v garáži :o a natáhl jsem konečně všechny kábely do kufru :angry: , dalo to celkem fušku hlavně ta hadice :o .A protože chci mít přední i zadní repro přes zesák tak jsem si už natáhl kabel od zasáku do předních dveří .Ale je to tam a ani to nebolelo. :D Už jen vytlumit dveře a můžeme to kompletovat ,jo v pondělí ještě příjdou nové ovály dozadu ,misto těch papíráků , dám 9x6 ať to pára tlačí a mají RMS 125w :P :D

post-48-1250883634_thumb.jpg

No koukám že s toho děláš malou elktrárnu ;)

Odkaz ke komentáři

Konečně je to doma všechno ,i repro dozadu už je doma :D ,dnes jsem dodělal kabeláž v kufru už to jen napojit do zesáků a capiku :) . Ale teť to vypadá že mám v kufru chobotnici ,ale já ji ty chapadla srovnám :) .Jen né a né se pustit do toho tlumení těch předních dveří tak snad zítra ;) .

post-48-1251131514_thumb.jpg post-48-1251131526_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...