AdamCZ Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Tak že asi mám problém ,ten zesík co mi měl pohánět ten větší woofer od ground zera tak nejede , prosvědcuje tam červená kontrolka.Asi bude nutná oprava ,ale kdo a kde? a pojistky sou OK ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 A začíná se znovu od začátku :P ,včera jsem si nechal nařezat z MDF desky nové tvary pro ozvučnice které budou už podle představ .Dnes jsem už něco poskládal a taky udělal plato ve kterém jsou 4 repráky a pokusím se pro ně udělat malé ozvučnice. Taky ještě musím dodělat otvory pro woofry ve stěně která tam ještě není . Zítra pokračuji a snad to dodělám i s polepem kobercem od Badyse,Marťo dík.A pokud jde o ten zesák tak ten jsem prozatím nezkoumal, počkám s tím až na nové ozvučnice.Ale Blonďák má člověka který je to schopen zprovoznit. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 vypadá to pěkně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 ČAU MIRO....KOUKÁM ŽE JEDEŠ PO VÝROBĚ. KDYŽ SEM JEL DNESKA Z MĚSTA, TAK SEM TĚ MÍJEL U KOSTELA. ASI SI JEL MAKAT DO GARÁŽE CO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Jj to jsem jel z Ostravy od Badyse vezl jsem si kobereček pro zástavbu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 BadyS ma kobereček kterej je stejný jako zbylý v oktě že ? Ten zesák už někomu hóď ať mužeš testovat hned jak nasadiš subače, potahovat mužeš kdykoliv ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Včera jsem měl velké oči žádná sláva se dnes nekonala, :D zatím jsem hodně pozadu oproti plánu.Ale už se to blíží do finále zítra to poskládám a polepím tim koberečkem a zapojím :D .Dnes jsem našel místečko pro jeden zesák,dám ho zástavby pod ten menší woofer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Mirku,bacha na chlupy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 CARLOS NEBOJ HOLÍCÍ STROJEK TO VYŘEŠÍ :D MIRO TY SI DOBRÝ MODELÁŘ UŽ SEM ZVĚDAV JAK TO BUDE VYPADAT PO KUPĚ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 nezapomen dovnitř narvat pořádně tlumícího materiálu http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...sticka-pena-ANS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Razty tak 2/3 jsou hotové a bude to vypadat asi tak nějak (Maroši neříkej co připomíná ta barevná kombinace to bude hádanka pro severomoraváky) tak že chlapi co to připomíná ? Snad to bude podle mého gusta ,ale to se pozná až to bude v celku,kdybych nevymyšlel tak už je to hotový.Ale protože to v černém mají všichni tak já to chci jinak. Zelená je dobrá. Bude to dobrá kombinace ?A strojek nebude třeba ;) :P ;) ;) je tam krátký chlup. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 No uz se to rysuje :)kdyz se to jeste nejak nasviti .)bude i show... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Jj zelený neon už je doma ,ale ten zesák mě sere, pokud budu muset tak koupím jiný, ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 To popropojuj s tema zbylyma co fachaji a stejne si myslim ze i tak to s tim autem bude cvicit .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 MIRO DOBRÝ ;) OPĚT SI NĚČÍM PŘEKVAPIL.......A K TÉ HÁDANCE.....MI TO PŘIPOMÍNÁ HAVÍŘSKOU UNIFORMU :P ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Ano ano ,jsou to barvy na hornické vlajce ;) :P ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Mirku!!!!Na staré kolena ještě o uši chceš přijít ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 štaiger gratuluji,vypadá to pěkně a osvětli to néé neonem,ale kahanem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Na jaké staré kolena ;) mlaďochu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Nedorazil tam nahodou Rasta po mne Se mi zdalo ze jsem potkal cernou kokinu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Ne ne Rostiček byl doma u maminky ,on nemá na ptákoviny čas ;) :P ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 MIRO JDE VIDĚT, ŽE SI SVÉ POVOLÁNÍ MILOVAL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Však mě dodnes dobře zaopatřují ;) :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Já bych šel do důchodu hned.Se cítím teď hůř než kdejaký důchodce a štajgr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 CARLOS ;) :P ;) ;) osvětli to néé neonem,ale kahanem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Kurnik Kájo kde máš nafocenou svoji Octávu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Já bych šel do důchodu hned.Se cítím teď hůř než kdejaký důchodce a štajgr ;)Nebečaj ,však ono bude líp až to zprovozníte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 CARLOS ;) :P ;) ;) osvětli to néé neonem,ale kahanem :D Tak KAHAN to pánové nepamatuji ani ja a to pamatuji hodně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 MIRO TEN KAHAN BYCH TAM NEDÁVAL BO JAK NA TO DUPNEŠ, TAK SI TU APARATURU ZAPÁLÍŠ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.