toky805 Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Nazdarte vsetci neviem ci uz tu bolo zalozene toto tema tak mi potom prepacte mam nasledovny problem rozsvietila sa mi kontrolka motora na diagnostike ukazalo snimac tlaku vzduchu tak sa vymenila vaha vzduchu po 3 dnoch znova to iste tak neviem co by to mohlo byt.Diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 napis číslo chyby . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toky805 Odesláno Srpen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 napis číslo chyby .Nazdar ked mi hu znova vyhodi pojdem na citacku dam vediet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toky805 Odesláno Srpen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 tak ma cislo tej chyby ked mi menili vahu vzduchu tak mi to vydrzalo 3 dni ja si myslim ze to nebude v kablovani to by vyhodilo hned chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 nejspis protoze vaha vzduchu neni cidlo teploty nasavaneho vzduchu, takze je otazka co bylo opravdu vymeneno a jestli bylo vymeneno co melo byt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Tak tak. Je to cidlo co je na hadici co vede ke skrtici klapce nebo jak to napsat. Je to kombinovane cidlo. Zkus to prehodit z druhého auta na zkousku at ma jistotu zda je to cidlem nebo kablem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toky805 Odesláno Srpen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Zajtra odskusam len nemam to odkial prehodit nieco vymyslim zatial diky za odpovede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toky805 Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Tak vymeneny ten snimac teploty G42 a aj tak stale svieti chyba asi bude nejaky kabel zly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 asi kolem starteru v tom svazku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toky805 Odesláno Srpen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Tak problem vyrieseny bol zly jeden kablik ale isiel cez jednu svorkovnicku takze dvojmo musim podakovat panovy autoelektrikarovy z prievidze konkretne Tip-cars co som mal ist k jednemu u nas tak mi povedal ze to bude tak na tyzden u neho to trvalo celkovo 2.5hod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.