jenifer Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 zdravim neskousel nekdo opravu prednich blatniku koroze v miste prednich zasterek castecne vyrezly lem blatniku co se da astim delat krome novych blatniku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 zdravim neskousel nekdo opravu prednich blatniku koroze v miste prednich zasterek castecne vyrezly lem blatniku co se da astim delat krome novych blatniku. Treba kupit nove alebo pouzite blatniky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 tak prvně to chce vyčistit bordel, co je v té kapse nahromaděnej a to nejlíp tlakem vody. Pro usnadnění spodní šroub dole na blatníku odšroubovat a po vyčištění nechat pořádně vyschnout. Odrbat korozi, případně ošetřit odrezovačem a vypatlat to tam celý solidním základem včetně toho lemu blatníku. Nastříkat na to silnou vrstvu plastizolu a nakonec napatlat do barvy auta ;-) takhle jsem to dělal já a drží to už přes rok. Ten plastizol je důležitej, jinak barva nevydrží a kamínky to zase odrbou na plech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenifer Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 tak prvně to chce vyčistit bordel, co je v té kapse nahromaděnej a to nejlíp tlakem vody. Pro usnadnění spodní šroub dole na blatníku odšroubovat a po vyčištění nechat pořádně vyschnout. Odrbat korozi, případně ošetřit odrezovačem a vypatlat to tam celý solidním základem včetně toho lemu blatníku. Nastříkat na to silnou vrstvu plastizolu a nakonec napatlat do barvy auta ;-) takhle jsem to dělal já a drží to už přes rok. Ten plastizol je důležitej, jinak barva nevydrží a kamínky to zase odrbou na plech. to je vsechno OK ale vypadavaji kousky toho lemu zatim je to pod zasterkou ale kdyz ji dam dole vypada to desne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 v tom případě jedině výměna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 s tím už asi nic neuděláš, já to řeším teď, ale měl sem to jen ve formě rzi takže sou blatníky ted v plniči a pak vystříkám tu dutinu montážní pěnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 Nestriekaj tu dutinu montaznou penou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 s tím už asi nic neuděláš, já to řeším teď, ale měl sem to jen ve formě rzi takže sou blatníky ted v plniči a pak vystříkám tu dutinu montážní pěnou no tak jestli chceš urychlit hnití toho blatníku, tak do toho tou pěnou to stejně neutěsníš.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Srpen 15, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2014 Používanie montážnej peny by sa malo v určitých prípadoch zakázať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.