hutch Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Ahoj všem, nedávno jsem zkoumal, jak zapnout zvukový signál, když budu zamykat nebo odemykat auto....normálně to bliká směrovkama, ale přítelkyně by chtěla, aby to i dělalo takový ty centrálovský zvuky snažil jsem se to najít v palubnim počítači, ale nikde sem nic nenašel, popravdě ani nevim, zda to u O II jde, ale předpokládam, že jo...neporadil by mi někdo, kde to aktivuju? předem děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Je to napísané myslím v kódovaní... :( Ale asi samotný centrál nestačí, mal by si mať aj alarm lebo bez neho nemáš sirénu a teda ti nemá čo tie zvuky vydávať.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 A co normální klakson? Při dodělání centrálu a alarmu taky přebírá fci sirény - při poplachu určitě a myslím, že se mě tehdy i cosby ptal zda chci aby to troubilo i při zamykání. Ale jinak bych přítelkyni vysvětlil, že je to ptákovina... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Funguje to len v autách, čo majú alarm z výroby - nakódovanie RJ v autách bez alarmu prejde bez chyby, ale nič sa nedeje, žiaden zvuk auto vydávať nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hutch Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 díky za informace, holt zvuky při zamykání a odemykání nebudou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Alarm z výroby mám, kde se to tedy kóduje, ví někdo přesně ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Stačí len trochu hľadať, je to vo vyvesenej téme o kódovaní TU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 (upraveno) Alarm z výroby mám, kde se to tedy kóduje, ví někdo přesně ?? Kódouje se to v jednotce 46 Zrovna nedávno jsem to jednomu členovi kódoval. Dá se nastavit zvku a/nebo bliknutí zvlášť pro zamknutí a odemknutí a ještě jestli klíčem nebo DO. Myslím, že bajt 10 a 11- Upraveno Leden 4, 2010 uživatelem j0ska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 jednotka 46! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 jsem to špatně napsal .... 46 - komfortka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.