jofa Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Zdravím, mám otázku ohľadom mojej octavky sdi 2002. Má najazdené cca 180 000km a pred nedávnom som si všimol, že je tuhšia radiaca páka. Mám na mysli že keď v neutráli dám páku k sebe a pustím ju tak sa nevráti naspäť ale zostane stáť, hlavne keď je vonku typické letné počasie. Robí mi to občas menšie problémy, keď radím z 2. na 3. prevodový stupeň. Neviete mi poradiť čo by to mohlo robiť? Môže to byť olejom v prevodovke? Mám v pláne ho vymeniť lebo neviem či majitel predo mnou ho niekedy menil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Treba premazat kulisu radenia v motore +paku radenia v interieri. Olej v prevodovke vymen!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Srpen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Ok dík, skúsim to premazať. Čo sa týka oleja, aký je vhodný?teda aby som v zime nemusel radiť ako na V3S-ke :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Do prevodovky treba dat olej co splna normu VW 50150 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janak155 Odesláno Červenec 18, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2020 Zdravím, prosím nevěděl by někdo co by mohlo dělat, že, když je teplo řadička za jízdy ztuhne? Když dojedu tak je pořád tuhá, ale druhý den, nebo za pár hodin je zpátky úplně v pohodě. Za chladného počasí a před rozjezdem a následujícími několika kilometry je to cajk. Děkuji moc za odpovědi a rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.