Přejít na obsah

Zapojenie elektrických sedačiek s pamätou - gateway

Doporučené příspěvky

Zdravím , namontoval som si nové sedačky s výhrevom a elekt. nastatovavním s pamätou.

Chcem sa spýtat kam zapojiť tie 2 káble (oranžovo zelený a oranžovo hnedý) čo idú zo sedačky ??

Musím nájsť ten zväzok kde sa všetky spájajú ? vyberal som káble na sedačky z kabeláže auta a tam som si všimol ako je zapojené ten CAN-BUS.....alebo stačí najsť aký kolvek v týchto farbách ? jeden ide tusim aj z panelu climatronku

A po zapojení treba niečo aj kódovať ? ak hej tak by som poprosil o nejaku radu čo a kam :)

Vopred Ďakujem

Odkaz ke komentáři

Dakujem za info, aj som si myslel ale radšej som sa opýtal, a tým pádom ked ich zapojím mi bude fungovat aj pamät sedačiek spolu so spätnými zrkadlami ? a netreba nič kódovať ?

A ešte sa chcem opýtat ako a kde nastaviť pravé spätne aby sa mi pre spiatočke natočilo dole

Ešte raz dakujem :

Odkaz ke komentáři

Oukej chalani, mnoho krát dakujem :)

Tak bez tých spätných to nejako prežijem :)

a Ešte som si všimol, pri výhreve sedačiek sa mi zdá ako keby mi vyhrieva iba cca 5 min ako som pisal, prehadzoval som sedačky , mal som bez vyhrevu aj s climatronicom, netreba tam niečo kódovať ???? lebo ked dam 2 (výhrev) hreje pekne a cca 5 min prestane, potom posunem na 3 a zase cca 5 min

Odkaz ke komentáři

No u vyhrievaných zadných sedačkách to funguje tak, že keď sú zapnuté na 3. stupeň tak po 10 minutách sa automaticky prepnú na 2. stupeň.

Úplne sa majú sedačky (aj predné) vypnúť len vtedy keď je pokles napätia v palubnej sieti. Čiže chybu by som hľadal tam.

Odkaz ke komentáři

A máš vyhrievanie sedačiek nakódované v BSG? Bez toho kódovania by to mohlo fungovať, ale jednotka sleduje aj spotrebu jednotlivých spotrebičov aby pri poklese napätia vypínala menej dôležité spotrebiče. Keď nemáš nakódované vyhrievanie môže to potom takto blbnúť.

Odkaz ke komentáři

takáto odpoveď sa mi páči , nie nemám nakódované v BSG výhrev, iba pripojený.

A Prosím ťa ako a kde sa to kóduje ,?? ako prečítal som tu dosť článkov ,ale stale som z toho nejako mimo, všade sa pisalo, že pripojiť k BSG a nakodovat :( ......

Velmi rád by som sa to naučil :)

Zatial mnoho krát Dakujem

Odkaz ke komentáři

No kóduje sa to v "09 Centrálna elektrika" treba len zaškrtnúť výhrev sedačiek, ale neviem povedať kde presne lebo ja mám facelift a tam už nie je BSG ale BCM a to by ti nepasovalo.

Ak si to ešte vôbec nerobil a potrebuješl pomôcť tak mi pošli cez súkromnú správu email a spravím ti malý videonávod. Bude to síce na moju jednotku, ale postup je rovnaký.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...