Přejít na obsah

Blikající kontrolka na climatronicu

Doporučené příspěvky

Ahojte, mám takový problém s climatronicem, když chci zapnout rozmrazování zadního okna (na levém kolečku dole) tak se mi rozsvítí oranžová kontrolka tak jak má, ale ihned začne blikat a okno nerozmražuje, navíc jsem vypozoroval dvě věci, když to takto bliká, tak nefunguje ani výhřev sedaček. A ta druhá je, když u 1 pokusu ze 100 to rozmrazování funguje, tak postřehnu při zmáčknutí toho tlačítka lupnutí někde v oblasti pojistek (bok palubovky). Ale když rozmrazování zmáčku a kontrolka bliká, tak žádné lupnutí neslyším. Mohla by to být pojistka nebo tak něco?? Díky moc.

Odkaz ke komentáři

No tak propojovat kontakty to asi nebude pro me :-D kdyztak bych koupil nove relatko :-) ale jak rikas muze to byt cokoliv jen tak letmo jsem se o tom bavil v servise a ti jsou hned ze vsim hotovi ze to je ridici jednotka climatronicu tak chci napred vystrilet vsechmy ostatni moznosti nez zacnu premyslet nad timhle :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...

To zvednutí otáček je o kolik a kdy? Nejsem odborník ale podle mě pokud pozapínáš po startu spotřebiče tak se zvednou volnoběžný otáčky, je to studený a potřebuje to šťávu. btw zrovna z auta bych zoufalej nebyl :)

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...