Blaiz Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Píše se rok 2012, řidičák mám už rok, a je čas si koupit svoje první auto. Zprvu jsem si vybíral fabii, ale jakmile jsem zjistil, že octavia stojí přibližně stejně, volba byla jasná. 27.6.2012 - Jedu do Olomouce se podívat na jednu octu. po prohlídnutí jsem zjistil že jeto vrak orezlý ze všech stran, interiér smrděl po kuřákovi, pomalu to samo ani nejelo a třískalo vše co mohlo. tuhle nechci. Při cestě domů jsem se stavil do místního bazaru. tam jsem ji uviděl. Stříbrná octavia ´98 předfacelift + spojlery. Jó, jak mladému žabantovi se mi líbíla :). interiér už byl předělaný do béžové kůže+ alkantra. Od té doby už uplynuly 2 roky. ted vypadá takhle. později budu přidávat fotky jak procházela změnami 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 moc pěkná holka. stříbrná barva není můj vkus ale takhle ji to sluší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blaiz Odesláno Září 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2014 děkuji. na příští rok mám naplanovaný celolak a stříbrná to nebude :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 proměna proti původnímu stavu velká, ještě tu nahoď fotky mezi :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blaiz Odesláno Září 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2014 jasan postupně to tu budu přídávat :) 2012/2013 - první úpravy byly jen drobné. nastříkání lišt do barvy a změna podsvícení interiéru moc fotek mi nezůstalo. odešly i s mobilem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 Proměna parádní další stříbrná číča co ladí z černou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 Veliký rozdíl v progresu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blaiz Odesláno Září 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2014 díky moc :) letos proběhlo mnoho změn jako první kola a audio 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.