Přejít na obsah

Motor nestartuje kod motora ARX

Doporučené příspěvky

Dobry den. Mam taky problem rano som normalne nastartoval auto preparkoval som ho natiahol kable pre subwoofer a ked som ho chcle znova po necelych 4 hodinkach preparkovat spat tak mi auto nechcelo chytit... starter sa toci, cerpadlo bzuci, ale nestartuje (ako keby nebol deaktivovany imobilizera) akurat ze jeho kontrolka zhasne. No nechal som kluce na na chladici ked som pripajal baterku a automaticky som zabuchol kapotu a schytali to prave kluce od auta... ked som ich rozobral nenasiel som ziadne mechanicke poskodenie na imobilizery. Neviem si dat rady cakam na diagnostiku ale ak by ste mi vedeli poradit co s tym moze byt budem vam velmi vdacny. Dakujem

Odkaz ke komentáři

Dalkove zamykani a odemykani ti funguje ? Jak dlouho jsi mel odpojenou baterku ?

Baterka bola odpojena len chvilku dialkove nefunguje, ale uz dlhsie. Problem je uz ale vyrieseny... tym ze som na kluce pustil kapotu som nieco spravil s tym krystalom imobilizera po nakodovani toho isteho kluca (s tym istym krystalom) auto znova funguje.

Odkaz ke komentáři

Tak ok .. mozna to nebylo tim upustenim klice.. skoro bych rekl ze to bylo tou odpojenou baterkou. Ze se vynulovalo sparovani klicu s autem v RJ auta .. a po nakodovani to zase funguje .. ale jistej si tim nejsem .. kazdopadne odpojovat baterku na delsi dobu znamena privolavat problem ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...