ssimek Odesláno Září 9, 2014 Sdílet Odesláno Září 9, 2014 Čau chlapy, tak vidíte, co se mi stalo s převodovkou. Mám O1 4x4 66kW AGR, utrhla se nýty a celý blok vybrousil tohle. :( Mám servis, kde jsme se dohodli na výměnu za 6Q převodovku z O2 4x4. Cena podobná, záruka půl roku. V ceně je i smontovani, spojka, novy olej, a výměna oleje v zadním haldexu, řadička atd. Teď mě zajímá, jaký bude mít vliv tato změna na spotřebu, rychlost, zrychlení. U nové převodovky už nejsou nýty, ale šrouby. A výměna oleje taky odpadá, co jsem četl. Co si o tom myslíte? A stoupne cena vozu když bych ji chtěl prodat? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Září 9, 2014 Sdílet Odesláno Září 9, 2014 a jaká to je přesně převodovka? Když se třeba u Fabií dávali 6Q z RS, tak na ni ty normální motory byly moc slabé a dynamicky si to auto zpravidla pohoršilo. Obecně tohle bastlení cenu auta snižuje, určitě to bude také výrobcem neschválená úprava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ssimek Odesláno Září 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2014 Přesný typ nevím, ale je to z dvojkove Octavie s pohonem všech kol, tak že to výběr zužuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Září 9, 2014 Sdílet Odesláno Září 9, 2014 tak jaká byla nejslabší OII 4x4? 1,9 77kw? Budeš to mít při nejlepším převodované na o 15 % výkonnější motor. Teoreticky to lze dohnat chipem... osobně bych to nedělal, ale chápu, že 6 láká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ssimek Odesláno Září 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2014 Ten výkon mám již dohnat, trysky sprint 520. Ale zvýší mi nová převodovka top rychlost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Září 10, 2014 Sdílet Odesláno Září 10, 2014 určitě, jen se na ní budeš o něco pomaleji dostávat. Tak si zjisti kód tý nový převodovky a pak lze dohledat konkrétní převodový poměr a dá se i dopočítat rychlost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.