OCTAVIA I 2.0 85kw Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 Mám problém, nehrají my takový ty malý repráčky co jsou u kliky zadních dveří Octavia Combi, potřeboval bych poradit jak co prozkoušet? kabely k rádiu zapojený jsou a u repráku taky, má být v těch kabelech nějaký proud že bych to prozkoušel zkoušečkou? a dá se nějak zjistit funkčnost toho repráčku? vůbec se v těchto věcech nevyznám tak prosím poraďte jak postupovat při hledání závady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 A máš tam vůbec ty repráky? Že tam je mřížka automaticky neznamená, že je za ní reprák ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Zle nastavene radio-FADER. Demontovat predny vyskovy reprak-trojuholnik na dverach. Napojit na zadny reprak. Ak hraje tak repro je K.O. Ak nehraje ta je zly reprak,kable,fader-nastavenie radia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OCTAVIA I 2.0 85kw Odesláno Září 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Repráky pod mřížkou jsou, na pohled vypadají nepoškozený, vyzkouším na ty kabely zapojit jiný reprák a uvidím co to udělá, ale s tím nastavením radia nevím, co musí být zapnuto aby tyto repráky hrály? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jani Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Repráky pod mřížkou jsou, na pohled vypadají nepoškozený, vyzkouším na ty kabely zapojit jiný reprák a uvidím co to udělá, ale s tím nastavením radia nevím, co musí být zapnuto aby tyto repráky hrály? Odskusas ich jednoducho,ak ti predne vyskove hraju,tak lahko ich vyckaknes a odpojis,tak isto zadnu kritku zhodis hned a odpojis repro a koncovku zapojis na ten reprak z predu ak hra tak vyhorel reprak,ak nehra,tak odskusaj zadny,da sa tiez lahko vybrat,troska uvolnit srob treba pod kluckou dveri a vycvaknut(zapojis ho namiesto predneho vyskaca) a budes vediet na com si,ci reprak,alebo vedenie je na chybe,ale pozor aby si neposkodil membranu ako ja :P u mna vsetky 4 boli vyhorene,objednal som z anglicaku a pekne mi hraju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Repráky pod mřížkou jsou, na pohled vypadají nepoškozený, vyzkouším na ty kabely zapojit jiný reprák a uvidím co to udělá, ale s tím nastavením radia nevím, co musí být zapnuto aby tyto repráky hrály? Sorry, nějak mi to uniklo v prvním postu. Nejlepší opravdu bude repro přehodit do předních dveří a vyzkoušet tam. Jaké máš autorádio? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 16, 2014 Sdílet Odesláno Září 16, 2014 Repráky pod mřížkou jsou, na pohled vypadají nepoškozený, vyzkouším na ty kabely zapojit jiný reprák a uvidím co to udělá, ale s tím nastavením radia nevím, co musí být zapnuto aby tyto repráky hrály? Pokial nevieme ake mas radio tak len jednoducha rada!!!! Zle nastavene radio --- hraju len predne repra!!!! Da sa to nastavit aj opacne ze budu hrat len repra vzadu!!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaster-83 Odesláno Září 16, 2014 Sdílet Odesláno Září 16, 2014 tie vyskace su aj tak naprd umiestnene, ak ma clovek trocha viac cm a rad viac sklopene sedadlo tak mu pistia rovno do ucha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
weru23 Odesláno Srpen 7 Sdílet Odesláno Srpen 7 Zdravím, též mám takový problém, že mi nehraji ty malé zadní repraky u kliky 😛 a nevim co a jak nastavit na rádiu, mam tam originál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.