colda Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Zdravím pánové, mám na vás dotaz. V poslední době jsem zaregistroval, že se mi při současných teplotách, kdy není žádné vedro, teplota motoru na budíkách max. 90°C často spíná velký ventilálor na sahaře při puštěném climatronicu. Když je klima vypnuta ke spouštění nedochází. I při dojezdu kdy vypnu motor, ventilátor běží ještě takových 10-15s. Je to normální jev nebo nějaká závada? Díky za případné reakce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 a nemáš zaprasený chladič? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
colda Odesláno Září 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Chladič je dle mého čistý, ono to nedělá ani pravidelně...ale přece jen se mi zdá, že se to spouští moc často na můj vkus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 mám taky 2.0 diesel a o ventilátoru prakticky nevím, to na benzínu se nechal vydráždit podstatně snadněji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
colda Odesláno Září 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Tak jsem teď zjistil, že se mi netočí malý ventilátor, ale klimatizace chladí...může to mít nějakou souvislost? Po vypnutí a zapnutí klimatizace se začně rychle točit ten velký... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Problém bude v tom malým ventilátoru podle toho co píšeš. Budou třeba KO uhlíky, nebo jen seklý a stačí to vyčistit. Nech ho zkontrolovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 a nemá náhodou také každý svojí pojistku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
colda Odesláno Září 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2014 Tak jsem se na zítra objednal do servisu, ať provedou kontrolu ventilátorů. Snad bude u toho malého stačit jen vyčištění, nerad bych kupoval celou saharu :( Každopádně podám hlášení co a jak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 16, 2014 Sdílet Odesláno Září 16, 2014 Pokud je to slušnej servis tak tě neodrbou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
colda Odesláno Září 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2014 Takze hlasim, ze opraveno. Byl ko malej ventilator, vymenem teda za novy a zatim se zda vse ok. Vyslo me to celkem na 4 tis. za takovou prkotinu :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 18, 2014 Sdílet Odesláno Září 18, 2014 Radši bych to pořešil doma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.