Luke288 Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 na SII je to bohužel normální, teď budu jednoho kompletně vytlumovat, majitel už ztratil náladu to řešit v autorizáku, tak tam půjde kompletní tlumení jen report z průběhu- auto už 2x na dílně, výměna repráku samozřejmě nepomohla, což jsem předpokládal, navíc se rozdrnčely i moje dveře. včera jsem jim to tam nechal celej den, at na to maj čas. odpoledne volaj, že je to v pohodě, přijdu si pro auto a ještě mě i oni sami přemluvili, abych si to vyzkoušel- stav stále stejnej. takže dopis do MB. co bude dál uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kvaki Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 jen report z průběhu- auto už 2x na dílně, výměna repráku samozřejmě nepomohla, což jsem předpokládal, navíc se rozdrnčely i moje dveře. včera jsem jim to tam nechal celej den, at na to maj čas. odpoledne volaj, že je to v pohodě, přijdu si pro auto a ještě mě i oni sami přemluvili, abych si to vyzkoušel- stav stále stejnej. takže dopis do MB. co bude dál uvidíme. ty servisy sou neschopný. Čekaj až to čověk vzdá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 jsem pevně rozhodnutej se nevzdat dokud to nevyřeší a klidně i tak, že si nechám dveře vytlumit a MB to zacáluje. protože oni tam strkaj nějakej šméčkovej matroš, kterej evidentně nefunguje. a to maj z MB sepsanej metodickej postup co a jak dělat když drnčej dveře. auto je nový, v záruce, sound systém nebyl za korunu, celý auto taky ne. hlavně jak ty dveře furt rozebíraj tak už drnčí i sami o sobě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 včera opět celej den na dílně. na rovinu řekli, že neví co s tím, že jim MB poradila akorát ať to zkoušej najít, kde by co mohlo rezonovat. nicméně při přebírání auta jsem opět musel zkonstatovat, že dveře spolujezdce jsou lepší (ale ne v pohodě), ale moje dveře jsou stále stejný. Boleslav údajně říká, že jim zaplatí klidně 30h práce, ale externí firma to zatlumit nemůže. tzn pokračujeme dál, poslána žádost o expertní analýzu do MB, s tím, že se auto odveze přímo k nim. dal jsem se do řeči s chlapíkem co jezdí s předváděčkama a ten v podstatě potvrdil to co jsem si myslel, že už jezdí třetího supa a v každým se po cca 10tis km dveře v kombinaci se soundsystémem rozdrnčí. takže nevím jestli ostatní se s tím prostě smíří, já ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 Stačí tohle nastříkat zevnitř a mělo by být po rezonancích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 jj tohle mam koupene takze to chci zkusit jen co sezenu vyplne ;) doufam, ze to bude funkcni pze ta rezonance je silena.. ;) taky to dost smrdi tak je to potreba dost pred montazi vyvetrat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Doli já vím, jenže servis se zatím všemu brání jak čert kříži (i přes dost nadstandartní vztahy) a radši to budou pořád rozebírat, smontovávat a vycpávat molitanem. jsem zvědavej co vymyslí na tý expertýze v MB. hlavně jestli to dělá každej superb, tak stejně nebude zbytí a musí se to vytlumit nečím lepším, žádný výměny tapeců jak mají v plánu to nevyřeší. bejt auto mimo záruku, tak to neřeším, ale vzhledem k 3měsíčnímu stáří a pořizovačce je nechám s tím trápit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 další vývoj- opět se ozval "expert" z MB s tím, že na expertýzu auto zatím nepůjde, že to mám znova dovézt do servisu s tím, že se to musí ještě vyzkoušet a teď pozor- jen a pouze na originálních CD. jakmile prej dveře drnčí při poslechu rádia, tak to může být způsobeno rušení vedení vysokýho napětí pod kterým třeba zrovna projíždím a MP3 není směrodatná, protože může bejt špatně překonvertovaná. v podstatě když dveře drnčí při poslechu rádia, je to OK. takže jdu poslouchat a hledat skladbu z CD Terezy a Ladi Kerndlových (jiný jsem origo nenašel). tohle zdůvodnění mě skoro už uráží, člověk koupí vlajkovou loď automobilky a ta se k tomu staví prdelí. pro mě asi ujištění, že i přesto, že sup je jinak super auto, tak to je druhá a zároveň poslední škodovka co jsem koupil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 je to smutny, ael proste se snazi chranit se jak jen to jde. ale myslim si, ze jestli Ti to drnci, tak je preci jedno jestli na cd, mp3 nebo radio. rovnou bych se jich v tom servise zeptral jestli nemaji nejaky jejich "zkusebni" cd a jestli to nebudou posuzovat na jeho zaklade. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 chápu, že je spousta vychcánků, co zkouší reklamovat nereklamovatelné, ale v tomhle prostě neustoupim. můj názor je, že se to snaží oddalovat, protože jim je jasný, že dveře superba jsou akusticky na hovno. ale argumentama typu, že na rádio a MP3ky to drnčet může se snad nemůže ohánět ani žák základní školy. teď ještě čekám, že řeknou, že CD s hudbou z Teletubbies nedrnčí a všechna ostatní hudba je špatná, takže je vše v pořádku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Někdy mi to přijde že ty "odbornici" si dělaji z nás srandu...fakt smutny že pomalu u milionového auta je tak slabý servis.Bohužel s názorem že Škodovka je jeho první a zároven poslední auto se setkávam čim dál vic. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Romane já z toho spíš cejtím, že to hrajou na to, že časem to vzdám. oni jsou si podle mě dobře vědomi toho, že to dělá každej superb se sound systémem, jen asi není moc lidí jako jsem já a takhle do toho šlape. nemít hodně nadstandardní vztahy se servisem, tak už škodovku asi nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 teď ještě čekám, že řeknou, že CD s hudbou z Teletubbies nedrnčí a všechna ostatní hudba je špatná, takže je vše v pořádku... no tak jsem to prave myslel. abys napsal do skodovky jestli maji nejaky oficialni testovaci CD a nastaveni radia, pri kterem test probiha a jakym zpusobem to ma probihat (podminky, nastaveni, zpusob vyhodnoceni,...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 To sou kurwy, držím Ti palce Luky a nevzdávej se. Já to řešil u auta jen za půl mega a stejně neúspěšně :D A to jsem si tam navíc nechal z příslušenství hodit lepší repráky, darebáci. To víš čekají, až Ti skončí záruka jako u SKAJY s filtrem DPF :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 pentadius: budu psát reporty, ještě mám 1,5roku záruky čas kubiiik: nj, ale ten systém musí fungovat jako celek stále a ne pouze v "laboratorních" podmínkách, při určitým nastavení a při k tomu určených tónech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 tak to me poser - tohle me rict tak se nejdriv hrozne chechtam nasledne silene kricim a tahnu ho za vlasy do auta kde bych mu na radiu ci originalu Evy a Vaska ukazal, ze je to a hovno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 kubiiik: nj, ale ten systém musí fungovat jako celek stále a ne pouze v "laboratorních" podmínkách, při určitým nastavení a při k tomu určených tónech ja vim, ale jde o to, aby na Tebe servis neco nezkousel zase. abys mel vyjadreni skodovka za jakych podminek se to ma zkouset. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Květen 28, 2011 Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 takže momentálně sup už týden u Boleslava Mladého na nějaký expertní analýze či co. v colmbu jsem jim nechal originál CD Terezy Kerndlové s výpisem písniček a časů při kterých to drnčí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 po 14ti dnech jsem si dnes supíka vyzvednul a zdá se, že problém byl odstraněn. v protokolu píšou, že vyměnili repráky v předních dveřích (což podle mě nemuseli) a nějaké vnitřní úchyty. stav je tedy stejný jako když bylo auto fungl, tzn teď bez rezonancí. pro ostatní- nebát se a šlapat po aut.servisu co to jde, nenechat se odbejt. řešení téměř vždy existuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stelmor Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Ahoj na kolik vyjde dodelavka sound systemu a kolik repro se dava??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tominors Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 ahoj neměl by tu někdo na prodej tapce sound system?nejlíp koženy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.