Přejít na obsah

Zelená octule

Doporučené příspěvky

Konny: puvodne jsem chtěl zprovoznit komplet face budíky s dojezdem atd ale bylo mi řečeno že bych musel měnit i komfortku, jednotky ve dveřích, páčku a cele to nějak přizpůsobit tak jsem na to hodil bobek, vytáhl jsem z obou budíků podklady a ručičky, vystrihl středy s kontrolkama a face podklady s rucickama hodil do svých budíků :)

Odkaz ke komentáři

Jo tááák, tak to jo, protože face budíky bys jen tak nesprovoznil, ale toto tvé řešení je taky dobré :palec: .

Jen bacha aby seděli kilometry. Otáčky by sedět měli, ale kdysi jsem u někoho četl, že dal face polepy na předfce budíky u 1.6/74kw a právě od 100 nebo 120km/h mu neseděla rychlost...

Odkaz ke komentáři

Proto vemu ty z toho bazose ;) ma otáčky 7000 a 200km a to mám takže pohoda a ručičky neresim

Jasně, u těch budíků z bazoe budeš mít jistotu, i když to nebude face vzhled, což ale není tak důležitý ;)

když tak se kouknu ale měl bych je mít doma když jsem dával tenkrát RS vzhled tak jsem si ty štítky nechal doma :D

Ty máš Láďo ale TDi, to mu ty štítky na 1.6 sedět nebudou... ;)

Odkaz ke komentáři

Dobrá práce s těma budíkama :palec:

Jinak dřív jsem měl Osram NB +90% a na potkávačky to bylo o něco bělejší, ale jak jsem pustil dálky, tak to byl mazec (světlo hodně zbělalo) a u těchto NB Unlimited +110% by to mělo být ještě lepší. Až mi odejdou žárovky co mám teď, tak určitě půjdu do těch NB Unlimited ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...