EpoX Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 Zdravím, mám O II 2006 a u climatronicu mam takový problém že když se venku trochu ochladí dejme tomu tak na 8°C a míň tak vůbec nechce topit i když mám teplotu na HI nebo na 29°C vůbec nefunguje. Ani když tam navolím AUTO nebo ECON, pouze v případě když tam zapnu vše AUTO + ECON a nastavím teplotu 29,5°C tak topí alespoň trochu. chtěl bych to nechat zpravit do zimy než udeří mrazy. Díky za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 Mozna ventil v topeni tepla/studena...co rika diag.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 spíš nějaké teplotní čidlo KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
EpoX Odesláno Září 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Tak dneska se to píchlo na diag a zítra uvidíme co to vyhodilo za kódy. taky si myslim že to bude někjaký čidlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 čidlo nevyhodí chybové kódy žádné, pokud dává chybnou hodnotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
EpoX Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Tak sem zkusil nastavit přes počítač správné dojezdy klapek....cvakání odstraněno a uvidíme jestli se to spravilo. Musim počkat až teplota půjde trochu dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PETAHEY Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Zdravím mam problém s climatronikem kdyz prijdu do auta normalne zacne topit z ofuku fouka vzduch uplne normalne vse reaguje po nejake dobe cca 15minut prestane z ofuku foukat jenom strasne slabe ventilator normalne bezi slysim ho u polujezce i reaguje na zesileni ale do vnitr nejde ani n :-) a jeste z prostredniho ofuku jde z leveho chladnejsi vzduch jak z praveho:-) vite nekdo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sak.1 Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Tak já typuji že by to mohla být některá z klapek ale chce to napíchnout a mělo by to ukázat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
EpoX Odesláno Prosinec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Toto napsala diag: 08.HVAC01810 ovladaci motor teplotni klapky vpravo (V159), klapka nebo jejiovladani vadne01272 staveci motor centralni klapky (V70), predusene vedeni nebo zkratna plus/kostru na vedeni nebo konektoru nastavovace misici klapky -misici klapka blokovana - nastavovac misici klapky vadny.00716 servomotor klapky obehoveho vzduchu (V113) - klapka zpetnerecirkulace vzduchu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Říjen 18, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 Mám otázku:ve které části palubky najdu klapku V158? Dá se vyměnit bez demontáže palubky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 18, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 najdes ho jakoby vedle plynoveho pedalu trosku vys u topeni. Musis sundat ten bocni . Da se to vymenit ale je to trosku porod. Delal jsem to sice na pasatu ale verim ze je to stejne . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekj Odesláno Listopad 10, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2023 On 12/7/2014 at 10:59 PM, PETAHEY said: Zdravím mam problém s climatronikem kdyz prijdu do auta normalne zacne topit z ofuku fouka vzduch uplne normalne vse reaguje po nejake dobe cca 15minut prestane z ofuku foukat jenom strasne slabe ventilator normalne bezi slysim ho u polujezce i reaguje na zesileni ale do vnitr nejde ani n :-) a jeste z prostredniho ofuku jde z leveho chladnejsi vzduch jak z praveho:-) vite nekdo?? Ahoj, mám úplně stejný problém. Po 10-20 minutách jízdy začně z ofuků foukat jen úplně slabě, i když ventilátor běží na plné obrátky. Pomůže jen zastavit, vypnout motor a třeba 20 minut čekat. To jsem dělal v létě, když už to na dálnici bez klimy nešlo vydržet. Teď v listopadu mi zase začíná být zima :) Vyřešil jsi to tenkrát nějak, prosím? Není v Octavia 1 nějaká centrální klapka, která zavírá přívod vzduchu před všemi ostatními klapkami (nohy, vršek, sklo)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.