Jump to content

Problém s topením na climatronic

EpoX

Recommended Posts

Zdravím,

mám O II 2006 a u climatronicu mam takový problém že když se venku trochu ochladí dejme tomu tak na 8°C a míň tak vůbec nechce topit i když mám teplotu na HI nebo na 29°C vůbec nefunguje. Ani když tam navolím AUTO nebo ECON, pouze v případě když tam zapnu vše AUTO + ECON a nastavím teplotu 29,5°C tak topí alespoň trochu. chtěl bych to nechat zpravit do zimy než udeří mrazy. Díky za odpovědi.

• 2 months later...

Zdravím mam problém s climatronikem kdyz prijdu do auta normalne zacne topit z ofuku fouka vzduch uplne normalne vse reaguje po nejake dobe cca 15minut prestane z ofuku foukat jenom strasne slabe ventilator normalne bezi slysim ho u polujezce i reaguje na zesileni ale do vnitr nejde ani n :-) a jeste z prostredniho ofuku jde z leveho chladnejsi vzduch jak z praveho:-) vite nekdo??

Toto napsala diag:

08.HVAC
01810 ovladaci motor teplotni klapky vpravo (V159), klapka nebo jeji
ovladani vadne
01272 staveci motor centralni klapky (V70), predusene vedeni nebo zkrat
na plus/kostru na vedeni nebo konektoru nastavovace misici klapky -
misici klapka blokovana - nastavovac misici klapky vadny.
00716 servomotor klapky obehoveho vzduchu (V113) - klapka zpetne
recirkulace vzduchu

• 10 months later...
  • 8 years later...
On 12/7/2014 at 10:59 PM, PETAHEY said:

Zdravím mam problém s climatronikem kdyz prijdu do auta normalne zacne topit z ofuku fouka vzduch uplne normalne vse reaguje po nejake dobe cca 15minut prestane z ofuku foukat jenom strasne slabe ventilator normalne bezi slysim ho u polujezce i reaguje na zesileni ale do vnitr nejde ani n :-) a jeste z prostredniho ofuku jde z leveho chladnejsi vzduch jak z praveho:-) vite nekdo??

Ahoj, mám úplně stejný problém. Po 10-20 minutách jízdy začně z ofuků foukat jen úplně slabě, i když ventilátor běží na plné obrátky. Pomůže jen zastavit, vypnout motor a třeba 20 minut čekat. To jsem dělal v létě, když už to na dálnici bez klimy nešlo vydržet. Teď v listopadu mi zase začíná být zima :) Vyřešil jsi to tenkrát nějak, prosím? Není v Octavia 1 nějaká centrální klapka, která zavírá přívod vzduchu před všemi ostatními klapkami (nohy, vršek, sklo)?