Přejít na obsah

Race Spaceback

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

zase to netreba preháňať s emóciami :D na taxíku som medzitým najazdil cca 10t km ;)

a niečo na Rapide najazdil aj otec a sestra..

je to dobrý motor, na také ľahké auto v pohode stačí, hlavne to ticho pri normálnom jazdení.. ale keď z neho chcem dostať viac tak sa motor slušne ozve a aj si slušne potiahne, 8 litrová priemerka nebol problém :D a to má stále najužšie 185/60 R15, som zvedavý kde bude spotreba po prezutí na 215/45 R16..

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři

Dnes som konečne vymenil žiarovky v hmlovkách za Nokya Yellow.. už som to nestíhal vonku za svetla odfotiť takže snáď niekedy... len teda na prvý pohľad ma trochu sklamali, nezdajú sa mi také žlté ako tie čo som mal v taxíku, je fakt že corner hmlovky OII predFL asi svietia najlepšie a málo ktoré sa im vyrovnajú.. možno v chrómových hmlovkách by to ukázolo aj na Rapide lepšie ako v čiernych...

post-120-0-16987900-1421009965_thumb.jpgpost-120-0-56393400-1421009970_thumb.jpg

tu je foto z konkurenčného ako svietia v Rapide, prvá foto je so stretávačkami Philips white vision..

post-120-0-56673800-1421009975_thumb.jpgpost-120-0-21540500-1421009979_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dííky :)

no uvidím ako to bude svietiť mne na snehu, teraz na mokrej vedľajšej ceste som bol trochu sklamaný oproti tomu čo si pamätám z taxíka..

boli objednané aliexpresu myslím, dodanie cca mesiac.. mám tu ešte nejaké, možno mi jedna sada ostane a bude na predaj..

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...