lubinob Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Mišo sorry, nechcelo sa mi to hľadať že odkiaľ presne :D lukyno to asi záleží od konkrétneho policajta.. teoreticky by to nemal byť problém, na pár autách som to už videl, dokonca aj v origo dennom svietení OII face... Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Hmmm,čakal som od nich viac Na tom snehu by to malo byť práve že najviac vidieť tú žltú a čo vidím z fotky,tak takto isto svietia aj tie čo som dával ja(po ceste zo zrazu na Havrane to bolo krásne vidieť na tom snehu),ale zase je iné fotka a realita. Ak prídeš na zraz s Rapidom,tak to môžeme porovnať... Ja som si objednal žlté H1 do diaľkových,tak som zvedavý čo budú zač... Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 a kde je foto na snehu? :D to sú foto z Octy podľa mňa Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Stano nevidíš čo je napísané nad tými foto? moje foto to nie sú, ale sú z Rapida.. :P Matúš tiež na to na prvý pohľad sklamalo, vedel som že krabička je úplne iná než som mal v taxíku, ale tak to je už 5 rokov čo som ich kupoval.... uvidím.. možno kvôli tomu prídem vo februári na zraz Rapidom.. ;) Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Lubinob hmlovkami svietim uz dlho a na mojom leone je to homologovane takze zelenych mam v pazi :D ale tie ziarovky ma zaujimaju. ;) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Myslel som to tak aby im nevadila tá žltá farba ako denné svietenie.. to že svietiš hmlovkami miesto denných som vôbec neriešil, tiež som ich na origo nárazníku mal nakódované aj na denné.. asi som to zle napísal.. :D Odkaz ke komentáři
marek6718 Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 neviem či to umocňuje ten sneh ale Philips white vision svietia fakt pekne, aké sú skúsenosti na tmavých mokrých cestách? Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Marek, pozri ako svietia Tomášove Nightbreakery a tie aj dobre svietia :) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 je vidieť že si len pozeráte obrázky a nečítate to :P ako to píšem pri foto a aj dodatočne Stanovi tie foto na snehu nie sú moje ale z druhého Rapida z konkurenčného fóra :P ja mám v stretávačkách Osram NB unlimited ako aj Tomáš alebo Stano :) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 V sobotu som dal ledky do osvetlenia ŠPZ keďže jedna modrá žiarovka už nesvietila.. a dnes prišiel malý balíček s origo LED lampičkami.. :) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 To si zobral do nahrady lampicky, keby sa nahodou vypalili? :D Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 To ich dávali niekde zadarmo,keď si zobral toľko kusov? :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 Mišo presne tak.. :jelen: Matúš asi nastala chyba v škodováckom matrixe :D sú to origo VW GVII ktoré stoja 32 € za kus a škodovka ich teraz má za necelých 6 € ;) rozmýšlam že ich zoberiem ešte zopár než tú cenu opravia.. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Tak cena si vysloveně říká o to, aby se jich objednalo víc ;) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 Aby sa nepovedalo že Rapidom nejazdím tak som ho včera trochu vyvetral :jelen: Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 28, 2015 Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 jsi pěkně vymetl pavouky z výfuku ..... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 to áno... cca 400 km vkuse len diaľnica na tempomat 135 tacho :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Ako si niektorí všimli dal som inzerát na Rapida.. :) Nie je to kvôli tomu žeby bol nejako zlý, len zmena je život.. blíži sa termín zaplatenia ďalšej splátky a keď sa nájde niekto ho kúpi tak pôjde preč.. ak nie tak sa bude pokračovať ďalej a možno niečo vymyslím čím prekvapím ;) http://www.autobazar.sk/8336041/skoda-rapid-spaceback-1-2tsi-105k-m6-ambition-plus/ Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 čím prekvapíš,takýmto niečim? Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 co to je libero? Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 ty a nepoznáš to? Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 zase až taký extrém to nebude... :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 km pomaly pribúdajú.. :) dnes na zraze v Piešťanoch na skúšku dané LEDky do spiatočiek nakoľko v Rapide vyrobenom o tri mesiace neskôr vyhadzovali chybu - vypálenú žiarovku a tu v pohode takže nakoniec ostali.. a tých 80W je fakt že aaž moc... :D Odkaz ke komentáři
marek6718 Odesláno Březen 24, 2015 Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 v rapidoch to ukáže ešte viac ako v octe, aspoň nemusíš prisvecovať hmlovkou/brzdou :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 Tak to som nemusel ani s obyčajnými žiarovkami :D ale týmto niekomu vypálim oči... :jelen: Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Aby sa nepovedalo že sa o Rapida nestarám tak konečne dostal origo LED osvetlenie ŠPZ.. a pár drobností do kufra... :) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Mas nejake overene LED? Vse, co jsem zatim koupil, tak bud hlasilo chybu, nebo nehlasilo a casem zacalo s klesajici teplotou blikat, takze jsem zase zpet u zarovicek. Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 raym0n mám tieto od kedy mám octu(už vyše 2rokov) :) doteraz fungujú.. aj keď v zime im pár krát zašibalo keď bol poriadny mráz... nesvietili.. ale po chvíli sa spamätali a idú :) niekto povie drahé.. ale na to koľko ich už mám.. za mňa spokojnosť a to mám navyše nastavené denné svietenie -> Škandinávia, čiže osvetlenie EČV ide nonstop Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Do OII nemám nič overené, v taxíku mám už obyčajné žiarovky... Toto sú originál celé škodovácke LED lampičky, ale sú len pre Rapida, OIII, SII FL a Yeti FL.. do starších modelov nepasujú kvôli inému konektoru a inému uchyteniu... :( Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 http://www.rafservis.cz/zbozi/show/61/led_zarovka_12v_patice_sufit_36mm_6_smd_canbus třeba tyhle, jenom nevím jeslti je dobrej rozměr ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky