Přejít na obsah

Race Spaceback

Doporučené příspěvky

Hmmm,čakal som od nich viac :ph34r: Na tom snehu by to malo byť práve že najviac vidieť tú žltú a čo vidím z fotky,tak takto isto svietia aj tie čo som dával ja(po ceste zo zrazu na Havrane to bolo krásne vidieť na tom snehu),ale zase je iné fotka a realita. Ak prídeš na zraz s Rapidom,tak to môžeme porovnať... Ja som si objednal žlté H1 do diaľkových,tak som zvedavý čo budú zač... :huh:

Odkaz ke komentáři

Stano nevidíš čo je napísané nad tými foto? :facka: moje foto to nie sú, ale sú z Rapida.. :P

Matúš tiež na to na prvý pohľad sklamalo, vedel som že krabička je úplne iná než som mal v taxíku, ale tak to je už 5 rokov čo som ich kupoval.... uvidím.. možno kvôli tomu prídem vo februári na zraz Rapidom.. ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ako si niektorí všimli dal som inzerát na Rapida.. :)

Nie je to kvôli tomu žeby bol nejako zlý, len zmena je život.. blíži sa termín zaplatenia ďalšej splátky a keď sa nájde niekto ho kúpi tak pôjde preč.. ak nie tak sa bude pokračovať ďalej a možno niečo vymyslím čím prekvapím ;)

http://www.autobazar.sk/8336041/skoda-rapid-spaceback-1-2tsi-105k-m6-ambition-plus/

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

raym0n mám tieto od kedy mám octu(už vyše 2rokov) :) doteraz fungujú.. aj keď v zime im pár krát zašibalo keď bol poriadny mráz... nesvietili.. ale po chvíli sa spamätali a idú :) niekto povie drahé.. ale na to koľko ich už mám.. za mňa spokojnosť :palec: a to mám navyše nastavené denné svietenie -> Škandinávia, čiže osvetlenie EČV ide nonstop :loool:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...