Guest Slavek32 Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Zdravim potřebuji strašně moc poradit. když točím kolama doprava doleva tak se v některých místech ozve klepnutí.Takove lupnutí prostě, je to i při jízdě někdy když jedu kolem 50tky do zatačky třeba tak se někdy ozve takove klepnutí menší. Byl sem měnit přední uložení tlumičů a nic.pak jsem byl na stk podivat se na podvozek.naprava a čepy jsou v poho. Pán řekl že by to možná mohl být hřeben řízení. tak nevím.Do škodovky do servisu to dávat nechci u nás tam jsou samí experti takže ne a sám nevím jak se na to mám podívat.Poradí mi někdo? díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 zdravim, mě to dělá taky tak jak říkáš, ale nejvíc to dělalo v létě když to bylo rozpálený, je to divný ale dělalo to nejvíc no, čepy a silentbloky ramen vše ok takže problém v řízení jako u tebe, budu to v brzký době řešit pokud to bude horší teda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Slavek32 Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 je to zajimave no.chci to udělat před zimou ještě at to mam z krku co nejdřív.díval jsem se na kompletní řízení nové a stálo kolem 4500 kč tak doufám že to bude ono.jestli ne tak se jdu už oběsit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 něco podobneho mi dělala ještě kdysi fiesta... bylo třeba koupit novy homokineticky kloub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Slavek32 Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 to ne homokineták mi dělal na peugeotu když sem otočil kolama a rozjel se tak cvakal..na octaves to nedělá..jenom na místě sem tam lupne když točím doprava doleva a při jízdě někdy no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.