lukas1986 Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Zdravím pánové a dámy . Jistě někteří máte v loketní opěrce AUX zdířku ve své OII . Chtěl jsem se zeptat jakým způsobem zprovozním provoz na flešku . Pomůže toto ? http://www.revilohifi.cz/redukcni-program/usb-aux-konektory-a-propojovaci-kabely/usb-jack-4pol-zasuvka-s-kabelem.html Předem díky za reakce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 to určitě nepomůže, jaké máš radio? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1986 Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Stream 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 tak jedině toto www.xcarlink.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1986 Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Takže toto http://www.autoprofi.cz/eshop/vsechny-produkty/search.html?keyword=2-4446%09&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category je zbytečné . A k čemu tedy slouží ? Díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 je to čistě jenom prodloužení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 jj, je to jen prodlužovačka. Analogový signál z jacku je naprosto nekompatibilní s datovým rozhraním USB - redukce není technicky možná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1986 Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Děkuji za vysvětlení chlapi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 to určitě nepomůže, jaké máš radio? Zdravím. Mám krátce Octavii 2 FL, radio SWING, a moc se nevyznám. Jaký kabel potřebuji dokoupit, abych mohl v loketní opěrce připojit flash USB, externí disk,příp. telefon do zdířky AUX IN? Nikde jsem to nenašel. Poprosím odkaz,foto,nebo číslo dílu. Děkuji předem za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 jedině MDI box za cca 2500, Swing nemá USB vstup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Dobrá tedy, na co je potom ten vstup v loketní opěrce? Co se tam dá připojit? Děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Cokoliv co ma nejaky audio vystup na sluchatka, jedna se o standartni stereo AUX. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Super, díky za vysvětlení. Už je mi to jasné. Hezký večer všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
roow Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Taky jsem chtěl poslouchat hudbu z USB/SD a vyřešil jsem to krabičkou Yatour Digital Music MP3 Changer USB SD AUX Na ebay.com je to tak za cca 1500,- a do rádia (má li výstup na CD changer) to zapojí každej šikovnej audio/elektro amatér, stačí jen vyndar rádio, zacvaknout konektor, dát Yatour do kastlíku přes spolujezdce a je to ;-) Jo a funguje to špica ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommyk Odesláno Duben 12, 2015 Sdílet Odesláno Duben 12, 2015 Taky jsem chtěl poslouchat hudbu z USB/SD a vyřešil jsem to krabičkou Yatour Digital Music MP3 Changer USB SD AUX Na ebay.com je to tak za cca 1500,- a do rádia (má li výstup na CD changer) to zapojí každej šikovnej audio/elektro amatér, stačí jen vyndar rádio, zacvaknout konektor, dát Yatour do kastlíku přes spolujezdce a je to ;-) Jo a funguje to špica ;-) ukazuje to i ID3tagy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
roow Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 ID3 tagy bohužel neumí... prostě CD1 Track 01.... trochu vopruz, ale lepší než měnit za jízdy CDčka.. a za ty prachy :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.